Декларация на ПП АТАКА – 100 години от подписването на Ньойския диктат

На 27 ноември е извършено едно чудовищно престъпление против България, против справедливостта и човечеството. На този ден през 1919 година, „великите” западни демокрации принуждават родината ни да подпише унизителния Ньойски договор – диктат на победителите над победения. Наказание на „великите демокрации” срещу българския народ. Договор, според който нови стотици хиляди наши братя остават под робство.

Милиони българи и хиляди квадратни километри българска земя са откъснати от пределите на майка България. Както сега, така и тогава никой не се интересува нито от справедливостта, нито от нормалните човешки права на българина. За западните демокрации българинът не е човек, той е победен. Хиляди протести, декларации и доказателства за неправдата са отправени към екзекуторите. Всичко е напразно. Западът, опиянен от победата си, самодоволно потрива ръце.

Наказателната акция, наречена Ньойски мирен договор, подписана в парижкото предградие Ньой, символизира отмъщението на Франция и Запада за загиналия в България нашественик граф Дьо Ньой. 714 години преди това разбойникът Дьо Ньой, заедно с други негови съучастници от Четвъртия кръстоносен поход, идват в България, за да я покорят. Но подценяват българския дух и военна мощ. Заради наглостта си те са наказани и разбити от цар Калоян. Днес техните наследници отново се опитват да ни покорят. Вместо мечове използват медии, вместо копия използват фирми, вместо щитове използват родни продажни политици. Те вече не са „кръстоносен поход”. Те вече са „Европейски съюз”. Но целта не се променя. Целта им през 1205-а, 1919-а, и 2019-а е една и съща – ограбване, унищожение и колонизация. Но те отново подценяват наследниците на цар Калоян. Великият български народ, чрез неговото острие – ПП АТАКА, ще доведе до успешен край битката за България.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене