Откриване на процедура за избор на съдебни заседатели към Районен съд Благоевград

Във връзка с изтичане мандата на съдебните заседатели към Районен съд Благоевград, Общински съвет – Симитли открива процедура по набиране на документи на кандидати за съдебни заседатели към Районен съд Благоевград.

Необходимият брой заседатели е 20 души. Критериите и необходимите документи за кандидатстване, съгласно изискванията на Закона за съдебната власт, са изброени по-долу в обявлението.
Образци на документите /заявление и декларация по чл. 67, ал. 3 от ЗСВ/ са на разположение на кандидатите в Общински съвет – Симитли (кабинет № 401, ет. 4 в сградата на Община Симитли), както и на сайта на Община Симитли – www.simitli.bg, в раздел Общински съвет.
Документите се подават лично в сградата на Община Симитли, ет. 4, кабинет № 401 в срок от 11.11.2019 година до 29.11.2019 година.
Списъкът на допуснатите до участие кандидати, заедно с техните автобиографии, мотивационни писма и препоръки, и документи по чл. 68, ал. 3, т. 9 от ЗСВ се публикуват на интернет страницата на общинския съвет най-малко 14 дни преди датата на изслушването по чл. 68а от ЗСВ.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене