Истински празник спретнаха снощи жените от женската организация на ВМРО-Гоце Делчев за колектива и потребителите на Центъра за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с психични разстройства”

Жени ВМРО Гоце Делчев с тържество и домашно приготвени баници и сладкиши поздравиха в Денят на християнскито семейство“ колектива и потребителите на Център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с психични разстройства” /ЦНСТПЛПР/

Истински празник спретнаха снощи жените от женската организация на ВМРО-Гоце Делчев за колектива и потребителите на Центъра за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с психични разстройства” /ЦНСТПЛПР/ в Гоце Делчев с директор на социалното заведение, Мария Аратлъкова  по случай  Денят на Християнското семейство.

Инициативните жени от ВМРО Гоце Делчев бяха приготвили и отрупаха празничната трапеза с домашно приготвени баници и сладкиши и много плодове и създадоха толкова топла и човешка обстановка, че всички се почувстваха като в едно голямо семейство.

Гвоздеят на вечерта бяха невероятните изпълнения на детския ансамбъл „Пиринско злато“ на Надя Шушутева, които доставиха истинска радост и празничност на благородната инициатива.

„Вчера бе ДЕН НА ХРИСТИЯТСКОТО СЕМЕЙСТВО! ВЪВЕДЕНИЕ БОГОРОДИЧНО! Нека запазим християнските ценности и традиции. Традиции опазени през всички времена и поколения.

Да направим хората и децата изоставени, отлъчени и забравени, съпричастни и да бъдат част от нашето семейство! В този хубав ден да си пожелаем здраве, топло семейно огнище, любов и разбирателство!“ каза по повод тържеството в /ЦНСТПЛПР/ лидерката на ВМРО Жени в Гоце Делчев Снежана Стоева.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене