Препълнени салони и незабравими емоции в Нощта на театрите в Симитли

Нощта на театрите за пореден път в Симитли. Четири представления и една изложба, посетени от стотици хора. Цял ден удоволствие за публиката на Симитли.

Театър, театър …. театър, това беше темата вчера в Симитли. Малки и големи, зрители и организатори изпитаха емоционални и незабравими часове в салона, докосвайки се до театралното изкуство.

Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев“ и Театрална школа към НЧ ,,Св.Климент Охридски“ – гр. Симитли потопиха Симитли в изкуството на театъра.

Наслада за очите и сетивата за пореден път подариха актьорите на публиката на Симитли. Стотици зрители през целия ден не спираха да пълнят залата на читалището и с бурни аплодисменти да засвидетелстват любовта към театъра. Нощта на театрите се оказа най-предпочитаното събитие за прекарване на почивние ден и то напълно безплатно.

„Аладин и вълшебната лампа“ за пореден път препълни салона на читалището и стопли киносалона от щастието на най-малките, на които бе посветено това представление.

Уникалното представление „Играем Шекспир“ от Драматичен театър ,,Проф. Енчо Халачев“ бе играно на препълнена зала и гледано с голям интерес.

„Двубой“ ни представиха театрална школа към читалище „Св. Климент Охридски“ гр. Симитли, като децата на Симитли, с ръководител Бранимир Митов, дадоха всичко от себе си да покажат, че театъра и развитието му в Симитли никога няма да спре. Близки и приятели, съученици и гости препълниха залата и с бурни аплодисменти показаха възхищението си от представлението.

Незабравимото представление „Поличба“ – Драматичен театър ,,Проф. Енчо Халачев“ с нов прочит на режисьора Бранимир Митов изправи публиката на крака, а аплодисментите бяха неспирни.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене