Гоцеделчевското село Господинци расте, младее и хубавее

Поредните местни избори са вече в историята и настъпи времето на първият работен ден. Екипа на кметство Господинци е вече на своя пост, готови за първите задачи на новият си мандат. Това написа  на страницата на кметството новия стар кмет на селото   Ахмед Ходжов който преди дни положи клетва  пое новият си кметски мандат .

В есенни багри Господинци започва своя нормален ритам на живот, запретнали яко ръкави сем. Молаали сложиха отрудените си ръце върху последният 291 кашон с тютюн от плодовете на своя летен труд с надежда и пожелание за по добра цена, за да имат стимул на пролет да увеличат декарите с тютюн от 20 на 30.“ Яка работа трябва , къща ще строим“ коментира трядолюбивото семейство и подготвя за  продажба  таз годишната си реколта тютюн .

Господинци расте , младее и хубавее – нови благоустроени улици, нови фасади на къщи, всеки ден някой строи, друг надстроява и обновява,  допълва кмета Ахмед Ходжов като набляга , че  от скоро ,врати в селото е отворил още един хранителен магазин и амбициозната г – жа Гагарова всеки ден го зарежда с нова и хубава  стока и привлича все повече клиенти.

Първи стъпки в бизнеса в родното си село прави и младият Емрах Чок, преди месец стартира новото кафе “ Пърпъл“ – да му пожелаем успешен старт и кафето да стане добро място за младежката аудитория на селото ни . А някой здраво се е запасил вече с дърва, сигурен знак, че зимата наближава, а покрай нея замирисва и на празници.Дали не е време вече да започна подготовката на поредния новогодишен банкет си задава въпросът  новият стар кмет Ахмед Ходжов известен в цялата община като отличен организатор на  различни събития които да радват и насърчават към добро жителите на  Господинци .

Топ Преса пожелава  успешен пореден мандат на Ахмед Ходжов и неговия екип .

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене