Иван Милин-Милиното – ЕДИНСТВЕНО ПРЕД ТОП ПРЕСА: От участието ми във „Фермата: Нов свят“ научих, че хората са много лицемерни, гадни и злобни!

Дами и господа, за нас е чест и удоволствие, че ви срещаме с Иван Милин след излизането му от „Фермата: Нов свят“. Ние сме първата медия, която разговаря с него. Иван Милин е човек, който ние познаваме не само от „Фермата“. Правили сме  благотворителна кампания по негова идея. Познаваме го какъв човек е, въпреки начина, заради който напусна предаването. Много хора скочиха срещу Иван Милин, че той е олицетворение на лошият мъж, който бие жената. Едва ли не той бие жени всеки ден. Нека да започнем първо с това как се чувстваш навън?

– Чувствам се добре. Спокоен. Хареса ми как съм се представил, защото хората гледат само част от нещата, които БТВ иска да покаже. Не е какво точно се е случило. Аз бях провокиран от нея. Според мен шоуто я накара да ме провокира. Аз още не я бях ударил и тя се извика: „продукция, продукция“. Все едно знае какво ще се случи. Заучени фрази.

Наистина ли ти си промени мнението затова, че не всеки гей е мръсен педераст?

– Да. Това момче е по-достойно от голяма част от моите съотборници.

Ти имаш ли негативно отношение към гейовете?

– Да. Аз съм много против тях. Но на него не му личи. Той е и пич, и не афишира навсякъде за себе си какъв е. Не показваше нищо. Не правеше интриги. Не е типичния гей.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене