Модни тенденции: Най-завладяващите акценти при дамските сандали на ток

Модните тенденции през последните години са недвусмислени – сандалите на ток никога няма да престанат да вълнуват дамите и новите колекции достатъчно красноречиво потвърждават това твърдение. Нещо повече – дизайнерите всячески се опитват да съчетаят максимален комфорт и уникален стил, за да не се налага изборът на сандали на ток да се превръща в компромис с удобството.

Ето защо съвременните модели са толкова разнообразни и завладяващи – те предлагат изобилие от нови хрумвания, при които високият ток се превръща в страхотен акцент, изработен от най-впечатляващи материали и причудливи форми за постигане на още по-голям визуален интерес. Токът може да бъде висок и тънък, изработен от прозрачен материал за повече ефирност или пък точно обратното – дебел и конусовиден, за да предложи безкомпромисна стабилност и опора.
Една от основните тенденции са сандалите с каишки, които служат не само за закопчаване и пристягане на горната част към глезена, но и изграждат цялостната конструкция на обувката. Тези модели са изключително елегантни и женствени, като дават възможност се акцентира върху безупречния летен педикюр и да се подчертае красотата му.
Прави впечатление също и цветовата схема, която предлага много оригинални решения. Така например долната и горната част на моделите могат да бъдат издържани в различни цветове, като особено атрактивни са контрастните съчетания. Тази пъстрота е изключително интересна и определено привлича погледа. Подобни свежи модели могат да се използват както в ежедневието, така и за по-официални поводи.
Друга не по-малко интересна тенденция при сандалите на висок ток е разнообразието от щампи, което също допринася много за изграждане на свежа, младежка визия. Наред с вечната класика от едноцветни модели, днес можем да забележим страхотни попадения – най-различни животински, абстрактни и артистични принтове, които определено повдигат настроението и добавят жизненост към всеки стил.
И накрая, няма как да не отбележим една от най-важните тенденции и през новия моден сезон, а именно – флоралните мотиви. Те заемат почетно място във всяка нова колекция, за да ни очароват и вдъхновяват с красотата си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене