Ашли посрещна рождения си ден в Париж

Във френската столица посрещна рождения си ден гласовитата Ашли. Тя успя да открадне три дни от натоварената си програма, за да посети за пръв път Париж на личния си празник.

„Много ми хареса. Знам, че наричат този град с много имена: Градът на Светлината, Градът на Любовта, Градът на Целувките, Градът на Победата,  на Революцията, на лукса, на романтиката, на модата.. За мен той е съвкупност от всичко това и определено скоро отново ще се върна там, защото този многолик град трябва да се разглежда и да се потапяш в емоцията му и още, и още, и още …“, смее се изпълнителката от ефира на Фен ТВ.

Страхотно въздействие на Ашли оказва посещението в Лувъра. В социалните медии тя споделя: „След три часова обиколка на невиждани от очите творби в музей, за който не намирам толкова красноречиви думи да ви опиша… Ето я и нея – великата творба “ Мона Лиза” или “Джокондата”! Мога да говоря много за това преживяване- за опашките, които нямат край, за магията на Лувъра, за емоцията у хората при вида на тези артефакти, за красотата на Двореца, който няма край; за организацията на персонала и посрещането на рояци туристи от цял свят и още много. Но няма да ви разкажа, защото всеки един от вас, рано или късно, трябва да го усети, види, изживее.“

За съжаление изпълнителката на „Дъвка- надувка“ се връща болна от екскурзията си, тъй като студеното време й докарва силна настинка.

В момента Ашли работи върху първия си самостоятелен попфолк албум, като успоредно с това с продуцентите си от Диапазон Рекърдс подготвя и нови фолклорни предложения.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене