Залагайте бързо и удобно с Андроид мобилните версии на букмейкърите

Индустрията на спортните залози онлайн се развива с толкова бързи темпове, че брандовете с претенции да имат водещи пазарни позиции вече не могат да си позволят да не предлагат мобилни решения и апликации. Bet365 е един от лидерите на световния пазар на залагания, като е водещ бранд и у нас. Букмейкърът беше и един от първите, разработили приложения за всички платформи. Най-използваната версия у нас, а и в цяла Европа, е Bet365 за Андроид .

Достъпът до мобилното приложение на букмейкъра става бързо и лесно. Необходимо е просто да заредите адреса в браузъра на мобилното си устройство. Веднага ще ви излезе линк за сваляне на приложението, а инсталацията става с един клик и отнема не повече от 15 секунди. Първото нещо, грабващо вниманието на клиента, е цветовата гама. Тя е издържана в запазената марка на британската букмейкърска къща – приятното пастелно зелено. На този фон основното съдържание се отличава добре. Пазарите и коефициентите са решени в по-светли и по-тъмни отсенки на сивото, също издържани в пастелен нюанс. Това дизайнерско решение относно цялостната визия прави апликацията на Bet365 едно от най-отличителните и запомнящи се мобилни решения в цялата индустрия.

Разбира се, за да бъде една мобилна апликация на сайт за залози напълно удобна и функционална, тя задължително трябва да осигурява пълния набор от услуги от класическата десктоп версия на букмейкъра. Клиентите на Bet365 имат бърз достъп до всички услуги, касаещи тяхната сметка, чрез падащо меню в горната дясна част на приложението. Тук ще намерите на едно място всички услуги, свързани с финансовите операции от и до сайта, изискването и получаването на бонуси, както и секцията за личните данни и настройки на клиента.

Основната цел на приложението е да бъде функционално и полезно за играчите. Достъпът до спортовете и пазарите за залагане се осъществява по два начина. В горната част на приложението се намират иконките на отделните спортове. Те са подредени по популярност сред българските клиенти на компанията. При избиране на даден спорт се отваря страница с всички налични в момента събития за залагане. Алтернативен начин за достигане до всеки един спорт или събитие от богатата програма на букмейкъра е падащото меню с пълната оферта, което е достъпно чрез бутон в левия горен ъгъл.

Акцентите от лайв събитията в дадения момент пък са представени още на началния екран на приложението, разделени по спортове. Огромната част от мачовете, предлагани за залагане на лайв, са визуализирани с графики, анимации или направо директен стрийм на живото предаване. Това е изключително ценна функция за вземането на информирано решение относно залога в даден мач и още веднъж показва ангажимента на  букмейкъра към играчите.

Bet365 приложение за Андроид предлага бърз и интуитивен процес на регистриране на нови клиенти, в случай че все още нямате сметка при букмейкъра. Целият интерфейс е преведен на български, но имате опция за смените езика на всеки един от другите предлагани такива. Системата ще ви преведе и през всеки от етапите на бързата верификация на сметката ви в две стъпки, както и през друг много важен етап – изискването и получаването на  началния бонус за нови играчи по отделните секции (спортни залагания, казино и покер).

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене