Д-р Камбитов пред жители на ж.к. „Ален мак“: Ще изградим улица „Промишлена“, за да облекчим трафика от квартала към ЦГЧ и обратно

Улица „Промишлена“ в Благоевград предстои да бъде изградена  през следващия мандат на управление. Това заяви д-р Атанас Камбитов, кандидат-кмет на Благоевград, по време на среща с жители на ж.к. „Ален мак“. Въпросът бе повдигнат живеещите в квартала, които поздравиха д-р Камбитов, че вече има решение на дългогодишния проблем.

„Идеята не е отсега. Въпросът е , че до миналата година се водеха дела за отделни имоти в този участък, но можем да реализираме намерението“, каза  д-р Камбитов.

Пътят ще минава от кръговото кръстовище на ЗМКА, през казармите, между хотел „Пилевски“ и стария гробищен парк, като ще се стига до бул. „Д. Солунски“.   Целта трафикът от и за квартала да бъде облекчен максимално. Освен това ще бъде осигурена и по-голяма безопасност за пешеходците.

По време на срещата бяха обсъдени и текущи проблеми, които д-р Камбитов пое ангажимент да бъдат решени.

Преди това д-р Камбитов се срещна с жители на Централна градска част, там основният акцент бе подмяната на ВиК мрежата, която ще се реализира поетапно.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене