Ивелин Иванов: За седем минути чрез среброто се елиминират 650 вируса и бактерии

Ивелин Иванов е специалист по класическа научна радиестезия, по рекреация и психолог.

Той е създател и управител на Центрове за радиестезични услуги и рекреация, като от 1990 г. се занимава професионално с неутрализирането на вредните енергийни излъчвания и въздействия в различните им естествени, изкуствени и смесени разновидности.

От много богатата лична и професионална биография на радиестезиста Ивелин Иванов ще споменем само това, че в детството и юношеството си се е занимавал активно със спорт, но впоследствие се отдава изцяло на радиестезията.

Изкарал е редица курсове, в т.ч. при френски, руски и немски специалисти; има авторски публикации за радиестезията, природолечението и езотериката; организатор и участник в Международен симпозиум по парапсихология; правени са изследвания за въздействието на създадените от него биостимулатори – неутрализатори и катализатори чрез различна апаратура на няколко места в чужбина. И още много други изяви.

– Г-н Иванов, в какво се изразява радиестезията и какви други методи за анализ, диагностика и лечение прилагате? 

– Радиестезията е физикална наука, която борави с вълни и на същия принцип, както се откриват минерали, метали и води, се работи и с човешкия организъм и структура.

Радиестезията има няколко дяла, аз съм специалист по класическа научна радиестезия – това е един много особен дял, който като цяло, е запазен и се работи основно в България. Вече почти 30 години се занимавам с радиестезия, освен това съм специалист по рекреация.

Да обясня – всичко в сферата на възстановяването е рекреация, т.е., всички масажни, спа и уелнес процедури. Иначе съм психолог, занимавам се и с хипноза и хипнотерапия. Много и различни методики се използват, но радиестезията винаги е водеща в началото.

Защото става дума за много специфичен диагностичен метод, който може да даде основата на всякакви въпроси. Всъщност, основният постулат на науката радиестезия е, че всичко материално излъчва и приема вълни.

Какъвто и конкретен въпрос да се зададе, ако той е зададен конкретно и ако имаме свидетел на търсеното от нас нещо, може да се използва и да се направи анализ.

Като казвам „свидетел”, имам предвид че това може да е коса от човека, снимка и т.н. Но не е само това, радиестезията предоставя неограничени възможности за използване.

– Как помагате на хората с различни заболявания и състояния?

– При мен подходът е цялостен, т.е., не се занимавам с откриване на болести или уточняване на определени състояния, това могат да го правят лекарите.

А аз, както казах, съм психолог. Реално, тук подходът е холистичен, т.е., подхожда се конкретно към цялостното състояние на човека.

Ако трябва да съм по-конкретен, първо се прави радиестезичен анализ, който всъщност, уточнява физическото, психическото и емоционалното състояние на дадената личност. Уточнява се има ли някакви външни преднамерени негативни въздействия и влияния, както и възможностите за естествени, изкуствени и смесени въздействия.

Т.е., какво се получава като общ статус. И на тази база вече се прави една картина, по която се изяснява как е най-добре да се процедира в определения случай. За тези 30 години през моите офиси са минали над 115 хиляди души – всякакви случаи от различно естество.

– Г-н Иванов, по какъв начин неутрализирате вредните негативни излъчвания и въздействия?

– Прилагам мои методики, имам запазени марки за Европа. Най-простичко казано, те са цяла гама от продукти – биостимулатори, неутрализатори, катализатори, енергийни коректори. Но пак е много специфично. Днес например, ми се обаждаха хора от Америка да ме питат мога ли да въздействам на тези нови излъчвания, които са от мрежите на мобилните устройства.

 -Можете ли да въздействате?

– Ние сме произвели продукт още преди 10-12 години – стикери, които изчистват електромагнитни въздействия и влияния.

Оказа се, че не са толкова известни в България, просто защото нямам физическото време и не съм се заел да ги направя популярни. На практика обаче се оказа, че тези стикери изчистват не само електромагнитни въздействия и влияния, те могат да направят много повече.

– В една публикация казвате, че среброто не само предпазва от болести, но и лекува. Разкажете накратко.

– Не само среброто, а и златото, както и медта също имат положителни свойства.

Но специално среброто има силно изразени бактерицидни свойства, навсякъде в интернет може да се види за начините, по които действа колоидното сребро.

Реално погледнато и буквално казано, само за 6-7 минути чрез среброто могат да се елиминират около 650 вируса и бактерии, което съответно води до стабилизиране като процес. Работи се с няколко такива продукта.

При всички положения обаче трябва да се изясни подходяща ли е дадената личност за съответната процедура или продукт./zdrave.to

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене