ЕКСКЛУЗИВНО! ТОЗИ ПЕТЪК! Пред читателите на вестник Топ Преса застава – Владимир Москов!

Владимир Москов

Владимир Москов

Това е дългогодишният кмет на град Гоце Делчев! Гоце Делчев – един от най – развиващите се градове на югозападна България. Владимир Москов е кандидат за нов мандат от партия БСП. Този петък, той застава пред читателите на вестник Топ Преса. Ще бъде повече от интересно и полезно. Очаквайте го! 

Владимир Москов е роден в гр. Гоце Делчев на 23.01.1960 г. Той е магистър по педагогика, с редица обучения и специализации по въпроси на Европейския съюз, местното самоуправление и местното икономическо развитие. Кмет е на община Гоце Делчев в последните 24 години – от 1995 г. до сега, а в момента е кандидат за 7-ма мандат. 
– Председател на еврорегион „Места – Нестос“, първият еврорегион в Югоизточна Европа.
– Вицепрезидент и Президент на НАЛАС – мрежа от сдружения на местните власти на страните от Югоизточна Европа. 
– Член на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в България. 
– Представител в контактната група за взаимодействие с Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията; в контактната група за взаимодействие с МВР; в съвместния комитет за наблюдение по Програмата за трансгранично сътрудничество „ България – Македония“.
– Член на българската делегация в Комитета на регионите на Европейския съюз.
За двадесет и четири години като кмет работи успешно с четирима президенти и с десет правителства.
 
Носител е на редица награди сред които: Кмет на 2013 година; Награда от фондация „Карл и Анелизе Гьорделер” – град Лайпциг за заслуги в областта на модерното общинско самоуправление и укрепване на демократичните структури на местните власти в Югоизточна Европа; Награда за отлична работа като президент на НАЛАС и за принос в развитието на местното самоуправление и други. 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене