Какво се случва в БНР? Готвят преврат, искат кръв и метежи

Какво се случва в БНР? Случва се това, че който, директор понечи и се опита да нормализира ситуацията в националното радио, отстранявайки тумора Силвия Великова, съпруга й и кликата соросоиди около нея, бива нарочен за тиранин и веднага му се иска оставката.

Това коментирав седмичния си видео коментар журналистът на ПИК Ивайло Атанасов.

По думите му, оглавяваната от Великова шайка превзела радиото отвътре и го е поставила изцяло в услуга на подсъдимия Иво Прокопиев и психодесните протестъри, водени от проваления Христо Иванов и Атанас Атанасов.

Освен, че определят политиката на БНР, шайкаджийте усилено работят в посока на извършването на държавен преврат, пръскайки фалпиви новини и създавайки паника и психоза сред населението. „Имат интернет издания като „Капитал, „Медиапул” и „Клуб Z”, чрез които промиват съзнанието на хората, а сега се опитват да направят същото и чрез БНР, за да могат да достигнат до тези, които използват по – малко интернет”, заключи Атанасов.

„Иаключително добро впечатление ми направи изборът на Светослав Костов за директор, защото един знаещ и можещ човек, застана начело на медията. И когато се опита да махне соросоидната клика на Великова и фъфлещия й съпруг, скочиха срещу него, както навремето погубиха Радко Янкулов. Познавам ги лично и знам какво се случва”, допълни той.

ПИК

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене