Само в Топ Преса! Представиха екипа на БСП Гоце Делчев който ще ръководи общината през следващите четири години /ВИДЕО/

(единствено в Топ Преса – пълен запис на представянето на кандидат-кмета и съветници на БСП в Гоце Делчев)

 

Коалиция „БСП за България“, представиха снощи на гражданството екипа в който са уверени, че ще ръководи община Гоце Делчев през следващите четири години на предстоящият мандат. За гражданството не бе изненада, че коалицията издига отново кандидатурата за кмет на общината на доказалият се до сегашен кмет, Владимир Москов. „Представяме ви екипа, който с опит, почтеност и увереност е готов да продължи следващите четири години успешният път по който нашата община по който нашата община се развива вече над две деситилетия“, каза водещият на събитието. Председателят на ОбС на БСП Гоце Делчев проследи успехите на общината през времето на предходните шест мандата на кмета Владимир Москов и изрази увереността си, че гражданите отново ще подкрепят предложението на коалицията като гласуват на предстоящите избори на 27. октомври с бюлетина номер 56 за листата на БСП с водач Владимир Москов. На гражданството бяха представени и кандидатите за кметове на четири села: на село Баничан – Младен Тропчев, на село Борово – Йордан Ктранджиев и на село Мосомище, Тодор Либяховски. Представиха се и всичките 29 кандидати за съветници от коалиция „БСП за България“ от екипа на бъдещият кнет Владимир Москов.

Гости на представянето в Гоце Делчев бяха представители от „БСП за България“ – Благоевград, народни представители от коалицията от благоевградския многомандатен район в това число и представителят от Гоце Делчев – Богдан Боцев, популярната певица и актриса – Нона Йотова, кандидатите за кметове на общините Сандански, Гърмен и Разлог.

На всички които не са успели снощи да присъстват на срещата но проявяват интерес, единствено Топ Преса предлага пълен запис на събитието.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене