Стани част от фирма „РУМ“ ООД!

Фирма „РУМ“ ООД търси шофьор за разнос на закуски

Тел. за връзка: 0878840708

Фирма „РУМ“ ООД е сред во­дещите фирми в производството на тестени изделия в Благоев­град. Съществува от 2000 годи­на. Започва дейността си с пер­сонал от 4 човека. Произвежда богата гама закуски, питки и из­пълнява поръчки по желание на клиента. Всички тестени изделия се правят на място, което ги пра­ви търсени и предпочитани сред клиентите. Неуморни служители работят денонощно, за да изпъл­нят поръчките и на най-претен­циозните клиенти в Благоевград. За празник или тъжно събитие фирма „ РУМ“ ООД е винаги на­среща. Никога няма да останете разочаровани от продукта, на който сте се спрели. За децата от училището в съседство винаги има пресни закуски, пици и други лакомства на достъпни цени.

Количеството и качеството на тази фирма вървят ръка за ръка. С наскоро обновеният интериор клиентите могат да се насладят на всички продукти и да изпият по чаша чай или кафе.

Всички продукти отговарят на изискванията за безопасност на тестените изделия.

Има обекти навсякъде в град Благоевград – кв. „Струмско“, ул. „Яне Сандански“ 1, ул. „Илин­ден“ 21Б, ул. „Джейм Баучер“ 15, ул. „Джейм Баучер“ 7. Това може само да ви говори, че клиентите са доволни и пазара се разраства.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене