Мая Нешкова представя новия си албум „Само с любов“

Мая Нешкова, композиторът Кирил Икономов и двете им дъщери – Весела и Йоана, плюс бендът с който музикалното семейство работи от 35 години, представиха на сцената на столичната зала „Rainbow Plaza“ последния албум на певицата „Само с любов!..“ Методи Байрактарски, зам.председател на редакционния съвет на вестник Топ Преса бе със специална покана за ВИП ложата и бе настанен до  вицепремиерът Валери Симеонов, Борис Ячев – основен спонсор на конкурса “Жена на годината на Благоевград” и Здравка Чимева председател на сдружение „Движение – Ние, жените”.

Залата бе пълна с приятели  на звездното семейство, сред които колегите им: Михаил Белчев и съпругата му Кристина, Мими Иванова и Развигор Попов, Мустафа Чаушев, народната певица Янка Рупкина, Ицо Петрофф, Иво Танев, бившата звезда на „Музикалния театър“ – Арон Аронов,  най-известният ни астролог и нумеролог Светлана Тилкова – Алена и др. Евгени Минчев се появи още преди да е започнал концерта, но само за да си направи няколко снимки с ВИП-овете. Интересно защо се появи в залата със сламена шапка… Ужас! Толкова безстилно… Ще ви издадем как се беше подготвила благоевградската групаq която пътуваха благодарение на Алфатур Благоевград – Туристическа агенция. Дамите от сдружение „Движение – Ние, жените” се бяха въоръжили с огромни букети, а поздравителният адрес от председателката гласеше:

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ЗА ЖЕНАТА, МАЙКАТА, ТВОРЕЦА МАЯ НЕШКОВА!

Скъпа Мая, честит юбилей! 3Х20

Благословена от Бога и обичана от хората ти доказа, че една силна жена  с много търпение, труд, постоянство и упоритост може да постигне върхове:

да бъде съпруга, всеотдайна спътница на големия композитор Кирил Икономов, да бъде майка на две прекрасни дъщери Весела и Йоана, да радва милиони с прекрасните си изпълнения! Стотици хора се докосват до теб, защото в този ден, когато са родени, слушат твоя поздрав. С тематичните си песни ти мотивираш поколение след поколение да търси доброто и да вярва в него. Пожелаваме ти от сърце, скъпа Мая, още дълги години да ни вдъхновяваш с твоите изпълнения. С прекрасния си съпруг да се радвате на внуци и правнуци.

Много, много, творчески успехи!

 С уважение и много обич от  името на жените на Благоевград

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене