Балкански младежки фестивал „Младостта на Балканите” в Сандански

Водени от целите на Балкански младежки фестивал „Младостта на Балканите”, за 24-та поредна година ние искаме да покажем, че младите хора обичат разнообразието, приемат предизвикателствата и харесват да се забавляват, докато се трудят и творят заедно. Младите хора искат да бъдат забелязани и често по въпроси, които ги вълнуват, да представят, показват, разпространяват и популяризират посланията си по атрактивен, разбираем и незабравим начин!!!

През 2019 г. Фестивалът е различен, защото поставяме акцент върху устойчивото развитие и концепцията за активно участие на жените в обществения живот. Ние вярваме, че с общи усилия на общността може да постигнем значими резултати, които пряко и незабавно да повлияят на заобикалящата ни социална, икномическа и екологична среда.

Имамe удоволствието да Ви информирамe, че XХIV-то издание на Балканския младежки фестивал “Младостта на Балканите” (БМФ) ще се проведе от 25 до 27 септември 2019 г., традиционно в гр. Сандански и региона.

Всяка година в организацията и провеждането на най-голямото международно младежко събитие в Югоизточна Европа се включват над 30 доброволци от Сандански и България на възраст между 14 и 30 години и благодарение на Европейската комисия и програма „Еразъм +” в организацията му през 2019 г. се включиха 3 европейски доброволци от Германия, Франция и Испания, от нашата партньорска организация EUNI PARTNERS – Благоевград. Така, през 2019 година в подготовката и провеждането на фестивала ще участват младежи от 4 различни страни!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене