ВИДЕО: Център за кариерно развитие създадоха в Гоце Делчев

8888


Инициативата е на Българска Търговско-промишлена палата по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ на тема: „повишаване на обществената нетърпимост кум неформалната икономика при трудовоправните и осигурителни отношения и превантивни действия за ограничаването й“ . Един от центровете е в Гоце Далчев, където се проведе и първият обучителен семинар.

Целта на центърът е да обучи потенциалните кандидати за трудова заетост как се оформят нужните документи и запознаване с цялата процедура при кандидатстване за работа….(синхрон с Красимир Мунев, ТПП Гоце Делчев. От …„и целта на тези центрове….до…какво не би трябвало да казва“)

Центрове за кариерно развитие са създадени във всичките 28 Регионални центрове в областните градове плюс Гоце Делчев и Казанлък. Освен обучение как се кандидатства за работа, в центровете се извършва ежедневно проучване на наличните свободни работни места обявени от фирмите. Освен това в центровете, заетите лица при проявен интерес ще бъдат консултирани как да търсят съответната възможност за кариерно израстване

Всеки заинтересован, може да влезе в контакт с центровете, като влезне в сайта на най-близкия до него Районен център на Българската търговско-промишлена палата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене