Общински съветник поиска кръгово кръстовище при ЛИДЛ. Ето какво друго предлага той..

Общинският съветник Димитър Бояджиев публикува пореден интересен пост в профила му в социалната мрежа, ето какво написа той:

“Поздравих кандидат – кмета и водач на листата ни Владимир Москов за успешния мандат и новата номинация.
За мен бе възможност и отговорност да дам своя принос като общински съветник и да работя в интерес на хората от Община Гоце Делчев. Много бе направено, но има още много, което може да бъде свършено. Имаме нужда от кръгови кръстовища (най-вече до ЛИДЛ), мрежа от велоалеи, които да дадат алтернатива за чисто и здравословно придвижване, данъчни облекчения за местния бизнес в замяна на увеличаване на доходите на работещите, прилагане на повече електронни услуги за удобство на гражданите, приют и парк за разходка на домашни любимци, ограничаване на тротоарите от към паркиране, за да се движат спокойно и безопасно всички пешеходци, както и много други неща, за които ще се боря, ако получа вашата преференциална подкрепа.”

Бояджиев, който е сред най-активните общински съветници бе класиран 11-ти в новата листата на червените, водач на която е именно кмета. Кой на кое място ще остане обаче зависи изцяло от преференциалния вот на избирателите, които на предходните избори разместиха из основи първоначалното подреждане на листите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене