Трагедия потресе Югозапада! 19-г. момиче загина в тежка катастрофа в Германия

19-годишно момиче от Кюстендил загина нелепо в тежък пътен инцидент в Германия, станал на 1 септември. Криси Ст. издъхнала от травмите си, получени в жестока катастрофа. Бившата възпитаничка на кюстендилската гимназия „Йордан Захариев“ заминала в Германия след абитуриентския си бал, за да работи и припечели някой лев в чуждата държава.

Черната новина потресе всички, които я познават. Приятелите и онемяха при новината за смъртта и. Близките и са в шок, разказват нейни познати. Мрежата завря с трогателни коментари, а посланието, което написаха нейните кръстници е покъртително: 2.09.2019г! Черен ден. Това е последната снимка на моята кръщелница Криси. Това прекрасно дете остана завинаги на 19г. Няма я вече.

Снощи 01.09.2019г. загина при катастрофа в Германия. Нямам думи с които да изкажа болката си. Мило дете мила моя Криси никога повече няма да чуем твоя глас и смях, няма да видим усмивката ти. Отиде си по един нелеп начин, а какви мечти имаше. Та ти затова замина за Германия, да спечелиш парички, за да се сбъднат мечтите ти. Защото нашата държава не ви предоставя възможност да се развивате. Прогони вас младите. И ето сега един млад човек няма да се върне никога т. с ще се върне, но в ковчег. Там където си вече дано да няма страдания. Ти винаги ще бъдеш в сърцата ни.

Болката ми е голяма, все още не мога да приема, че теб те няма. Та ти ми беше като дъщеря след батко ти. Та нали се врякох в Бог когато те кръщавах да бъде винаги до теб. Но уви Бог реши да те вземе при него само на 19г. Няма по голяма мъка от тази. Мило дете почивай в мир и спи спокойно вечния си сън. Ние винаги ще те помним, написаха те..

Трупът на Криси ще бъде транспортиран до Кюстендил тези дни, за което семейството на младото момиче се нуждае от парични средства. В момента те не разполагат със сумата и разчитат на помощта на близки и приятели.

Камелия Христова

IBAN: DE81280501000093011021

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене