Безотговорни мърльовци заринаха двора на училището в Лъжница с боклуци, огризки и люспи от семки ,млади хора зоват за чистота и съвест /СНИМКИ/

Безотговорни мърльовци  превърнаха двора на училището в гоцеделчевското село Лъжница  в бунище . „Човек да го е гнус да пусне децата си да играят в училищния двор. Там гъмжи от боклуци ,безотговорни младежи-мърльовци  по цели дни и нощи изсшлюпват по тонове семки  семки , ядат и пият и хвърлят безразборно  обелки ,различни опаковки и какво ли не без да се замислят длъжен ли е някой след тях да минава всеки ден и да им рине боклуците .

Възпитание или манталитет или чиста простащина и безотговорност е това се питат млади хора и родители от селото които силно се отвръщават от  грозните гледки  в двора на училището  в селото . Ето как изрази възмущението по случващото се  Шабан Бошнак  от Лъжница  и какъв е неговия призив към жителите на селото. Дано думите на Шабан бъдат чути от неговите съселяни и най вече от така наречените от нас в Топ Преса  „мърльовци“ да си почистят стореното в училището бунище и да си закачат по една обеца на ухото ,че опазването на чистотата във всяко населено място е дълг  на всички живеещи в него . А дали   такава е обстановката в домовете им ?????

 

„На вниманието на жителите на село Лъжница община Гоце Делчев искам да отбележа колко много съм разочарован от гледката на която се натъкнах тази сутрин в двора на училището със голяма тъга в очите и болка в сърцето гледам как без отговорността на някой жители превръща прекрасното ни  село в сметище.

Хора моля нека не забравяме ,че в това училище учат вашите деца всеки ден те стават преки свидетели на вашата немърливост. Такова бъдеще ли искате за вашите деца? Нека си вземем всички поука и дано никога повече не се случва такова нещо.“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене