Без категория

Местния печат

печат

В.“Вяра“

Кюстендилката Ивона „хвърли” колата си в р. Струма след семеен скандал и избяга

Кюстендилката Ивона „хвърли“ автомобила си „Фолксваген Поло”  в река Струма след семеен скандал с 43-годишния Тони. Ивона се качила афектирана зад волана и запрашила в посока Бобошево. Решила да спре до реката, но ненадейно колата полетяла в пропастта и тя скочила. Автомобилът е влачен 300 метра от буйните води на реката. Ивона е напуснала мястото на произшествието и не е уведомила полицията.

Лелите на Отвертката Иванка Челенкова и Даниела Стойчева събраха 2492 подписа, зоват: Прокуратура да върне убийците Карастоянови в ареста!

Лелите на убития Николай Радев-Отвертката от ДупницаИванка Челенкова и Даниела Стойчева пуснаха петиция в интернет за връщане на убийците му в ареста. Те винят за убийството на Николай тримата Карастоянови баща и синове – Владимир, Николай и Иван и искат да ги видят поне малко разкаяни или в затвора. До момента петицията е подписана от 2492-ма души. Сред тях е дъщерята на топ футболистът на „Марек” Анжело Кючуков-Александрина, която беше сред абитуриентите отличници през май.

След като станаха ясни резултатите от първото класиране: Закриват 5 паралелки с прием след 7-и клас в Пиринско

Закриват 5 паралелки с прием след 7-и клас в Пиринско.Крайната мярка става със заповед на началника на РИО-Благоевград Огнян Соколов, след като в паралелките не се записали необходимият брой ученици. Вчера излязоха резултатите с приетите на първо класиране ученици, които кандидатстваха в профилираните и професионални гимназии в Пиринско.

БТР-и с бойци на люковете и бордови картечници кръстосват Благоевград, очевидци: Помислихме, че започва някаква война

БТР-и с тежко въоръжени мъже стряскат от няколко дни благоевградчани. Спецчастите излизат от казармата и с висока скорост минават по една от централните улици. От люка на БТР-ите надничат бойци с каски на главите, които стискат в ръцете си бордова картечница. Странните дефилета на военните машини стряскат много от хората.

20 недоволни черешари от Таваличево блокираха с касетки главния път, Георги Калфин: Искаме по-висока изкупна цена, с 60 ст. за кг не мога да свържа двата края

20 недоволни черешопроизводители от кюстендилското село Таваличево блокираха главния път и се заканиха да не пропускат автобусите с работници до мината в Бобов дол. Протестиращите стовариха на тротоара касетки, пълни с плодове. Основното им искане е свързано с повишаване изкупната цена на червеното злато на Кюстендил. На мястото на недоволството бяха изпратени и няколко автопатрула. Пристигна и началникът на РУП-Кюстендил Росен Райчев, който не допусна да се стигне до ексцесии.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене