Инвеститор от Гоце Делчев с предложение за създаване на насаждения от Френско грозде /Касис/ край Мусомища

Гоцеделчевско дружество е внесло в  община Гоце Делчев инвестиционно предложение с наименование  „ Създаване на насаждения от Френско грозде /касис/“ в местността „Ташлъка“в землището на село Мусомища по подмярка 4.1.“Инвестиции в земеделски стопанства“ от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014-2020 година в имот частна общинска собственост от 75.789 декара .

Дружеството  притежава договор за покупко -продажба на имота върху който ще засади масивите си  от Френското грозде  , който имат е частна общинска собственост  вписан в Службата по вписванията в РС Гоце Делчев ,с дв.вх.рег. № 1269,акт№174,том 5.

Необходимото поливане ще се извършва със система за напояване и вода от цистерни – водоноски,а битовите отпадъци, ще се извозват до сметище определено от общината.

Според посочените срокове в инвестиционното предложение на засаждането на масива с касис  ,ще се извърши през месеците октомври и ноември .

Становища, констатации, мнения и възражения, за инвестиционното предложение могат да се подават в рамките на 14 дневен срок, от датата на обявяване, до Директора на РИОСВ – Благоевград и кмета на община Гоце Делчев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене