Лично Ванга предрекла съдбата на Бербатов – майката на футболиста издаде семейната тайна

Интересна история свързва съдбата на Димитър Бербатов с тази на баба Ванга . Тайната разкри майката на Бербо, Маргарита.

Всяка година, точно на 11 август, бившата хандбалистка и медицинска сестра посещава гроба на петричката пророчица, а причината е изключително любопитна:

„Ванга е моя кръстница. Предрекла е появяването ми на бял свят и всяка година я посещавам на 11 август, датата на кончината й“, разкрива майката на известния ни футболист.

Преди много години, майката и бащата на Маргарита дълго време не можели да се сдобият с дете. Оказало се, че Мария (майката на Маргарита) има проблем със задържането на плода и с мъжа й направили няколко неуспешни опита.

Когато най-накрая чудото се случило и лекарите уверили Мария, че е успяла да забременее, бабата на Димитър Бербатов веднага се отправила към Ванга, за да види какво ще й каже пророчицата. Ванга я успокоила, че ще стане майка и този път ще изкара бременността си докрай. Обаче зарекла Мария да кръсти бебето със своята буква, „М“.

Ванга предрекла, че детето ще бъде момиче, че ще успее в кариерата си и ще роди „много голяма личност“. Мария послушала ясновидката и когато щерката се появила на бял свят, я кръстила Маргарита.

А тя и до днес изказва признателност на феноменалната петричка пророчица.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене