На вниманието на Васил Атанасов, управител на «Паркинги и гаражи» – Благоевград! Следи ли някой за правилното експлоатиране на Синята зона?

Здравейте, Топ Преса!

Пращам ви няколко сним­ки на моята кола и на пар­кирано до мен Peugeot 307 комби. Казусът е следния… Паркирам и си плащам лев­чето, за един час. Връщам се и виждам, че до мен някой е паркирал толкова зле, че бях запушен и ми трябваха доста ма­неври, за да изляза от парко­мястото. Отпред както виждате на сним­ката стои служител на „Пар­кинги и гаражи” – Благо­евград и наблюда­ва. Какво наблю­дава и аз се чудя. Попитах го спо­ред него как да изляза от мястото? Отговора беше: „Ми жена, какво да я правя… Толко си може!!!“.

Е да ама си взел левчето, нали! Работата на тези служители е не само да прибират една такса, а и да следят кой как и къде из­ползва паркоместата. И без това по статистика автомо­билите в град Благоевград на човек от населението надвишават три пъти парко­местата. Да, аз като дългого­дишен съвестен и изряден шофьор успях да изляза, но друг може и да не успее. По­между другото през цялото време се притеснявах как ще намеря колата си след като въпросната госпожа реши да си тръгне. След като не е успяла да паркира на­пред, какво ли ще стане като се опита да излезе назад. Та въпроса ми е тези служите­ли на „Паркинги и гаражи“ за какво са там? Само да съби­рат такса или и да следят за правилното експлоатиране на синята зона, за да бъде комфортът на гражданите и посетителите на Благоев­град максимален.

Вестник “ Топ Преса „

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене