Радост в Кресна: Асфалтираха нови 8 улици в града

264 852 ЛЕВА ЗА АСФАЛТИРАНЕ НА „МАЛЕШЕВСКА“, „МОРАВСКА“, „ЛЮТИ ВРЪХ“, „ДАМЕ ГРУЕВ“, „ОГРАЖДЕН“, „ОТЕЦ ПАИСИЙ“, „ПИРИНСКИ БОР“ и „ЯГОДА“ В КРЕСНА

Новоасфалтираните улици зарадваха живущите на улиците „Малешевска“, „Моравска“, „Люти връх“, „Даме Груев“, „Огражден“, „Отец Паисий“, „Пирински бор“ и „Ягода“ в общинския център от значима промяна в техния стандарт и качество на живот. Поредното изпълнено обещание от кмета, г-н Николай Георгиев, е факт, благодарение на капиталов разход от общинския бюджет в размер на 264 852 лева ! Така, общият обем на бюджетните инвестиции в благоустрояване на улици ще надхвърли 850 хиляди лева!

Важно е да отбележим и винаги ще го подчертаваме, че за разлика от своя предшественик, г-н Георгиев не си позволи нито веднъж по време на своя мандат да разреши извършване на асфалтополагане там, където не е подменена подземната инфраструктура.

„За мен е много важно община Кресна да продължава системно да инвестира в подобряването на местната инфраструктура и така да осигуряваме все по-високо качество на живот за моите съграждани. През изтеклата 2018 г. подменихме водопровода на изброените 8 улици и сега е време да завършим започнатото, а средствата и тогава бяха от капиталовите разходи на община Кресна“ заявява кметът.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене