За втора поредна година бяло лястовиче се излюпи в хаджидимовското село Садово

Известните братя автомонтьори  от Гоце Делчев , Крачолови за втора поредна година се  радват на феноменално  чудо .

За втора година под стрехите на техният Автоцентър се излюпи бяло  лястовиче .

Малкото лястовиче което е възпято в народните поверия се е  излюпило  тези дни  след като миналата година почти на същата дата се излюпи първото .

Така и тази година  лястовичето семейство което от години се завръща и  живее в гнездото си под стрехите на Антоценър “Братя Крачолови“  зарадва  собствениците с още едно поколение бяло лястовиче и то в две поредни години .

Щастие и много късмет да им носят белите лястовички на тях на семействата   и на бизнеса им, си пожелаха щастливите  братя Крачолови  днес след като видяха новият предвестник на щастието и късмета в гнездото .

Под стрехите на Автоцентър „Братя Крачолови“  от години има няколко лястовичи гнезда на които собствениците освен че много се радват и ги чакат всяка пролет с нетърпение , те не дават и на никой да ги пипа .

Според поверието за изключително рядката лястовица – албинос се носи митът, че тя се появява на 100 години веднъж ,  оказа се обаче че за Крачолови , птиците започнаха да  ги даряват със щастие, късмет и сполука всяка година  .

Природен феномен   или просто оспорване  на  поредното поверие ,че бялата лястовица се появява  на 100 години веднъж , гадаят както собствениците на Автоцентъра  ,то и техните клиенти които днес успяха да видят бялото лястовиче с надежда късмета и щастието да споходи всички .

Иначе, единият от  собствениците  на Автоцентър „Братя Крачолови“ ,Цветан е един от много уважаваните и ценен като професионалист в професията си защото неговият труд е доказан и признат. Професионализма  на Цветан  е  възнаграждаван на няколко пъти с приза „Монтьор на годината“ .

Фамилията Крачолови от Гоце Делчев  пък са потомци на Пейо К. Яворов  който е бил първият кмет на град Гоце Делчев .

Топ Преса пожелава на цялата фамилия и най- вече на собствениците и работещите в Автоцентър „Братя Крачолови“ който се намира в хаджидимовското село Садово , много здраве и много успехи във всичко .

ОЧАКВАЙТЕ ВИДЕО КАДРИ ОТ МЯСТОТО НА СЪБИТИЕТО….

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене