Без категория

Местния печат

печат

“Струма”

Баща от Дупница поиска синът му да влезе в затвора вместо него

Убиецът на Николай Спасов от Дупница – Росен Васев протестира пред Апелативния съд чрез защитата си присъдата на Кюстендилския окръжен съд, с която бе признат за виновен и му беше наложено наказание лишаване от свобода за срок от 11 години. Шокиращ довод пред апелативните съдии сочи защитата му.

Благоевградчанинът Кирил Петров: В Дома за стари хора в с. Падеш държат баща ми гладен и жаден, за 1 месец два пъти постъпва в болница заради недохранване

„Потресен съм от отношението на персонала в Дома за стари хора „Свети Мина” в с. Падеш към настанените там.” Това заяви пред „Вяра” благоевградчанинът Кирил Петров, чийто баща от 4 г. е оставен на грижите на медицинския екип в дома. Петров потърси наш репортер, за да разкрие истината за състоянието на 76-годишния си баща Запрян Петров.

Съпругата на убития Николай Радев – Милена Радева от Дупница: Ники беше откровен с мен, затова го обичах, влюбихме се    на 18 юли 2003 г.

Вдовицата на убития Николай Радев-Отвертката – Милена Радева от Дупница, поиска справедливост и затвор за тримата обвинени баща и синове Карастоянови. Според нея отговорност за случилото се трябва да поеме и Владимира Карастоянова, заради която възникна кървавото меле в заведението „Колата”, където Радев е прободен фатално. На шествието с искане за справедлив процес Милена Радева видя съпруга си в слънчев лъч в небето над Дупница и заяви: „Това е Ники, той винаги ще бъде до нас”.

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов и кметът на албанския град Фиер подписаха споразумение за сътрудничество

Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов подписа с кмета на албанския град Фиер Бафтиар Зечай двустранно споразумение за сътрудничество между двата града. „Сигурен съм, че това е едно добро начало на партньорство, защото Благоевград и Фиер имат сходен профил, виждане, идеи и проекти”, каза д-р Камбитов. Той подчерта, че всичко това се случва на фона на новината, че Албания е със статут на кандидат-член на Европейския съюз.

Собственикът на детски магазини „Боби” в Благоевград Антон Ангелов издъхна мистериозно

Собственикът на детските магазин „Боби” в Благоевград Антон Ангелов издъхна мистериозно вчера сутринта в района на Аква парка в областния център. 48-годишният благоевградчанин е открит от случайни минувачи да лежи безжизнен до лекия си автомобил. След подаден сигнал от тях на тел. 112 на мястото, където Антон Ангелов е открит, веднага са изпратени екипи на полицията и Спешен център – Благоевград, медиците обаче само констатирали смъртта му.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене