Владимир Москов: Георги Андонов прави помен с чужда пита

москов

Георги Андонов „прави с чужда пита помен“—категоричен е кметът Владимир Москов, във връзка с изявлението му. Община Гоце Дел­чев, заедно със съ­ветниците от всички партии и с активната работа на експерти­те от общинската ад­министрация печели проекти за общината и гражданите при всяко управление и за това има доста­тъчно факти.

Европейските средства се отпускат не заради партиите и правителствата, а заради качествата, които имат, на прин­ципа да са полезни на хората. Това е ос­новно правило при осигуряването на публични средства и това депутатът Ан­донов би трябвало да знае, ако се опи­та да се абстрахира от политическите си пристрастия.

В нашата община са печелени проек­ти и по времето на НДСВ, при трой­ната коалиция, по времето на ГЕРБ и по времето на каби­нета Орешарски. От проектите, които Ге­орги Андонов цити­ра само този за бол­ницата е от времето на управлението на ГЕРБ. С много уси­лия той се опита да стопира проекта за обновяване на Парка и 25-те улици, спе­челен по времето на тройната коалиция, но не успя. Затова неговото изпълнение се проточи, но беше завършен и всички жители на общината знаят това. За крат­кото време, в което последното прави­телство управлява, към Гоце Делчев и общината са насоче­ни средства на обща стойност над 13 ми­лиона лева и не зато­ва, че БСП е в прави­телството, а защото разполагаме е добре подготвени проекти и можем да ги пода­дем веднага за оцен­ка и одобрение.

Не подценявай­те професионализ­ма на екипа ми и не отричайте работата на общинските съветници от всички групи, заради лич­ните си политически сметки, г-н депутат. Или поне се позо­вавайте на точните факти. Това, което се прави в общината хората го виждат и използват всеки ден, другото са празни приказки с предиз­борен привкус.

Община Гоце Дел­чев е работила ко­ректно е всички пра­вителства досега и е готова да го прави и с всички следващи, а принципът е един — професионализъм, съобразен с нужди­те на хората.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене