Поредният абсурд на НПО „Хроника срещу рака“ – 2 месеца след крайния срок обявен конкурс още тече…

Факсимиле вестник "Хроника" - Брой 625 от дата 25.05.2014 година

Факсимиле вестник „Хроника“ – Брой 625 от дата 25.06.2014 година

Разполага ли с машина на времето НПО „Хроника срещу рака“? Смешно, иронично, но много жалко дамите от организацията продължават да вдъхват недоверие сред обществото, особено с абсурдите, които се случват в техните инициативи.

В днешния брой на вестник „Хроника“, издаван от Маргарита Енчева – Общинската, продължава да има реклама на ицитиативата на нейното НПО „Хроника срещу рака“ за изработване на мултифункционална торбичка, която уж ще се продава с благотворителна цел. Крайният срок за желаещите да участват в конкурса е 30 април 2014 година. Само за сведение на Енчева и нейния екип, вече са минали почти два месеца от тази дата. Това на какво прилича, другарко Енчева?

Сега дамата ще тръгне да се оправдава с това, че е станала грешка и че всичко е толкова „невинно“. Грешките са за това – да се прощават, ние също правим грешки и си ги поправяме после, но когато става въпрос за дейност, която си обявил за благотворителна, грешката се очертава като пълен провал и гавра с десетките хора, на които си решил да помогнеш. С това нехайство излиза, че Енчева е на оная работа за каузата и благотоврителността. Дали само не чака поредния коледен банкет, на който ще си направи прическа за 200 лева и снобите да надават за „каузата“ й. Нещо по тая работа продължава да мирише и ние от вестник „Градът“ се чудим на другите уважавани дами от НПО-то, които видимо участват в този фарс. Дано има резултати, защото вече шести месец Енчева мълчи за дейността…

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене