Хороскоп за 5 юли

ОВЕН
В делови аспект петък ще ви сблъска с трудности и нищо чудно да промените програмата си. Действително имате материален шанс, но в много случаи се придружава с конфликти и неприятни последици. Не прибързвайте с решения, особено ако ви предлагат неконвенционални сделки. Обмисляйте трезво всяка една сделка.

ТЕЛЕЦ
Освен жаждата за проспериране в петък Телците са укрепени с много мощ, на която спокойно могат да разчитат за реализация, но без да се увличате в прибързаност. Сега е по-важно да намерите подходящи средства за професионално доказване, пък и ако щете – за нови придобивки като позиция и професионална тежест.

БЛИЗНАЦИ

Петък носи късмет и много емоции за Близнаците. Внимавайте, склонни сте да допускате грешки в интимния си живот. При някои е възможно личният стремеж да е притъпен, а други да претърпят загуба поради незаинтересованост или измама, която няма да забележат.

РАК
Петък е напрегнат поради многото задачи за изпълнение, но ще се справите. Избягвайте конфликти. Възможно е някои от вас да бъдат изненадани с пристигането на роднина, което ще обърка плановете им, но ще се радват и на приятни преживявания.

ЛЪВ
Петък е печеливш за Лъвовете и печалбата им за едни от вас се изразява чрез нови позиции, връзки и конкретна помощ от влиятелно място. За други е свързана с емоционалната пълнота, а при трети се изразява в придобивки чрез партньорство. Вашият шанс днес е силно зависим от деловите контакти.

ДЕВА

Късметлии сте в петък, имате шанс да предприемете нещо ново, да осъществите перфектно програмата си. Не бързайте, не бъдете припрени. Всичко необмислено докрай създава ядове и напрежение. Петък е много добър за контакти, бизнесмените от вас няма да пропуснат този ден да се възползват максимално от тях.

ВЕЗНИ
Не пренебрегвайте интуицията си днес, в повечето случаи правилните ви действия ще се дължат на вътрешния усет. Възможни са неприятности от семейно естество, но ще ви радва компанията на приятелите. Ще разкриете някаква тайна за личния или деловия си живот, не взимайте прибързани решения. Дисхармония в брака.

СКОРПИОН
Малко труден ден, но все пак не сте лишени от благоприятни условия да свършите важни задачи. Имате финансов шанс, стига да проявите умение в общуването и да не допускате грешки във воденето на делата си. Петък е ден за срещи от любовен характер. На служебното си място трябва да бъдете внимателни и наблюдателни.

СТРЕЛЕЦ

Професионалният успех няма нищо общо с бързата работа и в това всеки от вас трябва да бъде убеден. В изгодни позиции сте относно осъществяване на материални придобивки, но не е лошо да избягвате конфликти и да не се отказвате предварително от постигане на целите си. Склонни сте към прибързани действия.

КОЗИРОГ
Козирозите в петък са застрашени от финансови загуби по професионална линия. Наблюдават се много неизяснени обстоятелства, търсете изчерпателна информация. Повечето от вас ще наложат усилията си към задоволяване на личните желания, тъй като семейният живот бележи много ниска точка на градация. Опитайте се да изострите вниманието си и бъдете бдителни към всичко.

ВОДОЛЕЙ
В петък не може да се говори за емоционална уравновесеност, но поне в живота ви настъпва пълна яснота, стига предварително да имате уточнен регламент, за да не останете недоволни. Някои от Водолей ще имат професионални успехи, добро справяне с работата и евентуални възможности за делово сътрудничество. Ще получите добри съвети или инструкции за развитие на бизнес планове.

РИБИ

Твърде настъпателни са днес Рибите. Петък е малко нервен поради необходимост от спешни действия или внезапно заминаване. Мнозина са затормозени и от многото неизвестни в развитието на любовните им дела. Бъдете по-решителни, не отлагайте задачи, намерете необходимата информация, за да си спестите грешки. Необузданите негативни емоции ще ви извадят от равновесие и тогава успехът става доста съмнителен.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене