Седмичен хороскоп за 30 май – 5 юни

Овен 21 март – 20 април

На 30-и до обед всичко постигате с лекота, стопявате дистанциите и уреждате наболелите проблеми. Контролирайте чувствата. Бъдете безпристрастни в оценките и неотклонни в намеренията си, независимо кой и по какъв начин се опитва да ви повлияе. На 31-и е ден за активна самозащита от чернотата наоколо. Ограничете контактите с непознати, а и срещите с познати хора подбирайте по степен на важност. Не се опитвайте да отстоявате мнението си на всяка цена. На 1-и ще е ден на фонтана от преливаща енергия и чувства. От особено значение е да се борите и да извоювате лична самостоятелност в работата, в сделките и отношенията с партньори. 2-и е един от най-мощните дни в лунния цикъл. Бъдете внимателни, за да канализирате в правилната посока енергии, амбиции и чувства. Родените в третата декада са на път към рискови действия, които ще ги поставят на изпитание. 3-и. Включете се в прояви на благотворителност и сами ще станете обект на подкрепа. Ден на сърцето. Дистанциите лесно ще се стопят. Може да се разберете по особено неудобни въпроси. Не подминавайте протегнатите с молба ръце. 4-и. Запазете самообладание, независимо какво се случва. Ден на колелото. Предстоят рокади на всички нива в живота ни. 5-и. Може да се наблюдава пик на алергии и душевна непоносимост в живота на доста хора в следващите дни. Но вие ще минете „между капките”, ще спечелите от чуждите проблеми и провали, ако се движите в позната и свойска среда.

Телец 21 април – 20 май

30-и. Движете се в позната среда и увеличете самоконтрола. Може да сгрешите в преценката и да платите чужда сметка. Не се отклонявайте от предварително избраната цел и подход.

31-и. До обед се сблъсквате с неуредици и непредвидени обстоятелства. Родените в третата декада ще имат победи, независимо неудобствата, които изпитват.

1-и. Днес всеки може да намери своя спонсор,  източник на сила, подкрепа, разбиране и ресурси. Не се стопирайте, ако започнете да правите нещо несъзнателно.

2-и. Не може да си позволите пасивност, да изчаквате или да правите компромиси със съвеста. Опитайте да се справите с ограниченията, на които сте подложени и да излезете от кризата.

3-и. Днес и утре Луната ще ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона. Който не помогне днес, да не очаква подкрепа утре. Тестваме силата на връзките си. Не подминавайте нуждаещите се.

4-и. Внимавайте при делови и лични контакти. Ше получите наготово нужната ви информация. Отнесете се спокойно към всеки проблем и утре ще го разрешите.

5-и. Ден на призив. Събират се единомишленици под знамената на личната активност. Проведете събрания, приемете нови членове и привлечете симпатизанти към групата, в която участвате или ръководите. Стартирайте нови проекти и начинания, подпишете колективни трудови договори. Нищо важно не отлагайте за утре. Вечерта назряват семейни конфликти. Приберете се навреме.

Близнаци 21 май – 21 юни

30-и. Днес Луна Марс и Нептун са в пречупващи аспекти с Венера и Слънце от вашия знак. Тенденцията е към повече грижи, неудобства и неприятности, особено в посока на чувствата и любовта.

31-и. Сутринта е тежка и натоварваща, но към обед навлизате в силен и трансформиращ период. Което е вървяло наопаки ще се оправи.

1-и. Днес на преден план излизат семейните и родови интереси. Концентрирайте усилията си за подобряване живота на най-близките си хора. Не търсете дивото, ако имате питомното и обгрижващото ви у дома.

2-и. Родените в третата декада имат повече варианти за избор. Днес по един или друг начин всеки може да се добере до своя мечтан връх в кариерата и в живота.

3-и. В деня на сърцето е добре да правите това, за което някой ви помоли, а не това, което вие смятате, че е нужно на другия. Включете се в дарителски акции. Ще получите подарък от съдбата. Днес печели този, който държи в ръката си маслинова клонка, а не брадва.

4-и. Днес полезните вещества и мисли лесно се усвояват. Поглезете се, идете на козметик и фризьор, направете си маникюра, облечете новите дрехи и се гответе за важни покани и гостувания.

5-и. Девизът на деня за вас е „разделяй и владей”. Защитавате своите дори и да грешат и нападате конкуренцията по незначителни поводи. До вечерта в хороскопа ви се заформя кармичен кръст на планетни сили. Плащания се забавят и ви объркват.

Рак 22 юни – 21 юли

30-и. Днес до обед задвижете семейни дела и насочете силите си за подредбата на дома, офиса и градината. Сменете един вид труд с друг.

31-и. Контролирайте емоциите. Засилват се невралгиите. Обърнете се към по-духовни занимания, не се сърдете на никого за нищо.

1-и. Изискването в този ден е да си подредим къщичката. Вървите към разделяне на наследства и имоти. Силите ви бликат като фонтан, но може и да изчезнат в пясъците на обезсърчението.

2-и. Днес всичко при вас става с удар и конфликт. Трудно ще разрешите споровете по дипломатичен път. Родените в третата декада може да загубят дело или да плащат за чужди грешки и грехове. Не може да стоиш в пасивно изчакване, но и да риташ срещу ръжена, не си е работа.

3-и. Днес съдбата ще ви изпрати подкрепа в труден момент. Включваме се към канала на космическата любов, милост и състрадание.

4-и. Ден на полезните продукти, на полезните мисли и усещания. Вслушвайте се в гласа на интуицията, последвайте съветите на близките.

5-и. Благоприятен ден за съвместна и екипна работа. Свикайте семейния и професионален съвет, уредете среща с посредниции и снабдители и по всички възможни начини се опитайте да затворите производствения си цикъл. Препоръчват се сондажи в нова бизнес посока. Преговаряйте за бъдещите условия на договори и поръчки. Добре е да сключите нови или допълнителни договори.

Лъв 22 юли – 22 август

30-е. Днес от обед до утре на обед ще се намери за какво да се притесните и ядосате, но точно то ще ви накара да постъпите различно от 1-и и да започнете разчистваща пътя си политика.

31-и. Не започвате деня по правилата, но от обед намирате своя нов източник на сила или преоткривате стари връзки и места, в които сте се чувствали добре.

1-и. Ден на съзиданието и градежа. Всичко предприето ще ви осигури удобства и терен за развитието на бъдещите ви планове и намерения.

2-и. Пасивността е вредна, но това не значи, че трябва да се действа непредпазливо. Спазвайте уговорките и правилата и ще изкачите поредния връх в кариерата си. Уредете си срещи с нови партньори, съюзници и посредници.

3-и. За родените около 1 август този ден носи рискове и неочаквани обрати в отношенията. Луна, Сатурн и Уран сключват кръст със Слънцето ви. Ден на сърцето. Обърнете повече внимание на тези, които обичате и цените и дано и за вас някой се погрижи.

4-и. Родените в третата декада ще изживеят мъчителна трансформация. Ден на пръстена и колелото. Внимавайте с кого и по какъв повод се обвързвате.

5-и. Чудесен ден за събрания, за делови срещи и разговори на високо ниво. Ще намерите или ще се присъедините към нова група по интереси. Някой ще създаде и своя нов екип и ще влезе в перспективна среда.

Дева 23 август – 22 септември

30-и. Днес се събуждате след мъчителен сън и с някакво притеснение. Отнесете се внимателно към знаците, които получавате. Прочистете съзнанието си от негативните мисли.

31-и. До обед не взимайте важни решения и увеличете дистанциите. Не отстоявайте мнението си на всяка цена. Може би бъркате в преценката по отношение на връзките и действията си.

1-и. Днес може да извоювате лична и духовна самостоятелност, да подпишете устройващ ви договор и да се окопаете на нова позиция в бизнеса и в обществото.

2-и. Ще постигнете важна цел. Може да се устроите на ново място за работа и живот. Подписаните договори ще са дълготрайни и ще ви вдигнат нивото. Енергията ви напира да се излее навън в работа и творчество.

3-и. Ако се включите в благотворителни изяви сами ще станете обект на обгрижване и защита. Подкрепете близките и децата в начинанията им, окажете съдействие на колега и още утре ще бъдете приети в нов екип или в нова благоприятна за развитието ви среда.

4-и. Ще получите нова информация позволяваща да решите стар проблем. Облечете новите дрехи, може да получите неочаквана покана за среща или посещение на важно мероприятие.

5-и. Край с колебанията. Днес трябва да вземете решение на чия страна ще действате и към коя група принадлежите. Предстои пълнолуние с лунно затъмнение. Родените във втората декада са в тежка позиция.

Везни 23 септември – 22 октомври

30-и. Ако до обед не направите чаканите от партньорите и децата жестове, ще изживеете мъчителни обрати в отношенията до вечерта.

31-и. Поспете по възможност до късно и ще си спестите някои неприятни моменти и неудобства.

1-и. Денят носи успех, разширение и обновление. До вечерта ще постигнете напредък в преговори и сделки. Може да сключите и нови договори, но при някои отстъпки от ваша страна.

2-и. Родените в третата декада ще срещат съпротива на всяка крачка. Дайте всичко от себе си, за да извоювате победа и да се внедрите на престижно място в работата и в живота.

3-и. Ден за милост и състрадание. Направете това, за което някой ви помоли. Бъдете сигурни, че и вашите молби ще бъдат чути и удовлетворени. Очертават се нестандартни срещи.

4-и. Работете над външния си вид, променете прическа и визия, с което и личното ви излъчване ще се промени. Отделете време за разкрасителни и оздравителни процедури, тествайте нов козметичен продукт.

5-и. Ще почувствате удовлетворение и ще имате ползи, ако в този ден намерите своята група по интереси или се включите в съвместни иницативи с единомишленици. Препоръчва се работа в екип. Където сами не можете да постигнете нищо, ще го постигнете с колективни усилия. Не е все едно с кого ще се свържете и кооперирате. Установените днес съюзи ще важат задълго във времето напред.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

30-и. Днес до обед стопете дистанциите с нужните ви хора, за да не се задълбочи пропаста в отношенията ви. От обед до утре на обед странични сили и фактори провокират семейните ви и приятелски дейности и интереси.

31-и. Сутринта може да започне с проблеми и конфликти. Всеки дърпа чергата към себе си. Дано успеете да удовлетворите всички искания.

1-и. Всичко предприето ще има успех, ще ви радва и ще донесе удовлетворение на тези, които обичате и цените. Насочете силите си към важните за семейството и децата дейности.

2-и. Ден за старт на амбициозни проекти и начинания. Подпишете нов договор, влезе в нова среда и установете перспективни връзки с чужбина.

3-и. Не тръгвайте рано на път и отложете за следобед приятелските срещи. Денят започва с конфликт, с неприятности и инциденти, които ще променят програмата ви

4-и. От особено значение днес е да се внимава в дозировката на нещата. Изразът „дозата прави отровата” е личното ви мото и основен принцип в медицината. Ден на полезните продукти, които може и да навредят, ако не се спазва дозировката. Бъдете внимателни и в изказванията си. В желанието да похвалите някого може да развалите отношенията си с друг засегнат в ситуацията.

5-и. Ден на предупреждението, че сам няма да може да се справиш с изискванията на времето. Помислете с кого може да се кооперирате и му се обадете с предложение за съвместна инициатива.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

30-и. Един от рисковите ви дни за месеца. Очертават се намеси в работата и в личните ви стремежи. Засилва се тенденцията към алергии и непоносимост към всекиго и всичко до 13-и. Не влизайте в разправии.

31-и. Ден на противопоставяне, на изневери и непредвидени обрати в отношенията. Ще си проличи с кого и с какво имате лична и физическа несъвместимост.

1-и. Сключените днес нови договори и постигнатите споразумения ще осигурят стабилна основа на бъдещите ви дейности и съвмести планове с партньори. В момента е важно да се закотвите на постоянно място, дори и да не е толкова престижно.

2-и. Един от стимулиращите инициативите ни дни. Енергията Кундалини се активизира. Може да наложите условията си и да се утвърдите на работното място с успешна изява и перспективен договор.

3-и. Денят изисква себеотдаване и грижа за другите. Всичко, което направите от сърце и с желание да помогнете на някого в трудна ситуация ще се върне като жест на внимание и при вас.

4-и. Отделете време за физическото си здраве, което ще ви осигури и душевен комфорт. Ден на полезните продукти и на процедурите, които ни зареждат, ободрявате и вдъхновяват.

5-и. Предстои пълнолуние с лунно затъмнение в знака на Стрелеца. В хороскопа ви се задвижва кармичен кръст. Ще се наложат болезнени избори. Не оставайте там, където усещате, че не ви е мястото. До 13-и ще се засилват алергиите и несъвместимостите във физически и духовен план.

Козирог 22 декември – 20 януари

30-и. Днес родените в първата декада са в благоприятна позиция за уреждане на взаимни планове и проекти. Слънцето ви сключва брилянти аспекти с Луна и Уран.

31-и. Днес може да се откажете от едно за сметка на друго. Сутринта е натоварена и с неприятни ангажименти, от които не бива да бягате. До вечерта ще получите лично удовлетворение и ще влезете в качествена среда.

1-и. Ден на фонтана, на източникът от енергия, който всеки трябва да си осигури и да намери. Включва се каналът на кармичната родова памет.

2-и. Луната от Везни сключва пречупващ аспект с Юпитер и Плутон от Козирог. Ще ви бъде оказван натиск особено в посока на имотни дела. Може да загубите дело или да се откажете от пътуване и преместване.

3-и. Проявете разбиране и не подминавайте тези, които с молба протягат ръка към вас. Включете се в дарителски акции и направете едно добро дело.

4-и. Ден на преобразяването. Сега е момента да промените прическа и визия и да наложите нова мода в средата си.

5-и. Денят ни събира в групи по интереси, хоби и разбирания. Не оставайте в изолация. Успехът ще следва тези, които привлекат съмишленици и последователи, които разчупят статуквото и организират по нов начин съвместната работа. Сега е момента да започнете нова дейност, да сформирате доверен екип, да набележите общите цели, задачи и отговорности. Действайте.

Водолей 21 януари – 19 февруари

30-и. Днес може да намерите или да си направите лекарство и за най-сложните болести. Мислено изгорете в пламъка на запалена свещ всичко вредно и разболяващо. Ден за прочистване на отношенията.

31-и Трудна и мъчителна сутрин, с напрежение у дома и в отношенията с партньори. Все нещо не достига или не е по правилата. Контролирайте емоциите, бъдете отстъпчиви и дайте възможност и на близките да се изявят.

1-и. Правите качествен скок в бизнеса и професионалната ориентация. Очертават се възможности за удовлетворяваща ви и добре платена работа. Срещате бъдещите си спонсори и покровители.

2-и. Ден с много варианти на избор. Превключвате на висока скорост и до вечерта може да се похвалите с победа и придобивка. Нищо не е невъзможно.

3-и. Нищо да не се прави с амбиция и с желание за печалба. Този ден изисква да спрем за момент, да се огледаме, да помогнем на изоставащите в житейската битка да ни настигнат и тръгнат редом. Ако подадете ръка на някого в труден момент и за вас някой ще се погрижи.

4-и. Бъркате, ако отидете на важни проговори и делови срещи с неподходящо облекло и визия.

5-и. Ден за пътуване, за съвместни делови и творчески инициативи и за преход в нова среда. Всичко предприето ще отваря нови възможности.

Риби 20 февруари – 20 март

30-и. Днес и утре Луната от Дева е в опозиция на Марс и Нептун от Риби и в квадратура с Венера и Слънце от Близнаци. Очертават се критични моминти в отношенията.

31-и. Ако до обед усещате някакво неудобство, притеснение и давещо чувство в гърдите, това са знаци, че се нуждаете от по-духовна храна и друг тип отношения с околните.

1-и. Ден на фонтана, на източникът на енергия от който всеки се нуждае. Получавате подкрепа и давате такава. Стартирайте ремонти, започнете строеж, обновете връзките си, направете крачка към нова работа и местоживеене.

2-и. Един от дните с висока и стимулираща енергия насочена към промяна. Дръжте се изправено, не се поддавайте на негативни емоции и започнете прочистваща диета. Подложете и връзките си на проверка.

3-и. Ден на сърцето и любовта. Ще получите подкрепа в неочакван момент. Може да се радвате и на дотации от чужбина. Ще се намери кой да финансира проектите ви и да ви подаде ръка за взаимно изгодно сътрудничество.

4-и. Ден за релакс, за посещение на център за разкрасяване и стимулиране. Идете на фитнес и масаж, тествайте нова козметика, погрижете се за тялото си.

5-и. Ще изживеете тежки и притеснителни моменти с родители и деца. Вижте кой от какво има нужда и се погрижете. Луна и Слънце са в квадратура със Слънцето ви и с Марс и Нептун. Бъдете много внимателни и не се движете в несвойствена среда. Предстои пълнолуние с лунно затъмнение. Затъмнява се женското начало.
Източник: monitor.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене