Септември игра първа контрола в пълен състав

Два отбора на Септември (Симитли) играха първия приятелски мач от подготовката за новия сезон. Момчетата на Спас Стоименов гостуваха в Петрич на Беласица. Селекционерът на симитлийския тим пусна в игра абсолютно всички футболисти. Двадесет и двама излязоха на първа тренировка преди седмица, точно толкова играха и в първата контрола. Двете полувремена за Септември играха различни състави. „Искаме да видим абсолютно всички момчета в игра. Имаме млади момчета в състава, имаме и футболисти на проби, така че за треньорския щаб беше важно да видим целия ресурс на отбора в реална игра“, коментира Спас Стоименов, старши треньор на Септември (Симитли). Според Стоименов, септемврийци са изиграли един приличен мач, резултатът от срещата е 2:0 за домакините от Беласица (Петрич). И двата гола са паднали през първото полувреме на мача, изработени от Благой наков – от дузпа и от фал.

Ето и състава на Септември за първото и второто полувреме на приятелската среща в Петрич:

Узунов, Карадачки, Иво Иванов, Божинов, Вакадинов, Кирил Николов, Живко Димитров, Боби Хазуров, Лулейски, К. Домозетски, Чакъров.

Б. Христов Асен Топузов, Евгени Тунтев, Иван Иванов, Веско Весков, Лъчезар Дафков, Евгени Карадачки, Марио Топузов.

Следващата контрола за Септември е в сряда, идната седмица, в Самоков, където гостуват на Рилски Спортист от 18.00 часа. От следващата седмица започват и двуразовите тренировки за Септември.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене