От завършващите 61 седмокласници, отлични свидетелства получиха 21 ученици от Второ ОУ “Гоце Делчев“ директорката Петричкова и учителите се разделиха с випуск 2019

На добър час, скъпи седмокласници!

Това бяха пожеланията днес на директора на  Второ ОУ „Гоце Делчев“ Цветанка Петричкова и учителския колетив на школото в гр. Гоце Делчев.

С много радост, вълнение и тъга седмокласниците на Второ ОУ „Гоце Делчев“ днес получиха своите свидетелства за завършено основно образование и си казаха свидното „Довиждане“ с любимите учители и първото им училище.

Директорът, Цветанка Петричкова, поздрави учениците за положения труд през годините и връчи свидетелства за завършено основно образование и грамоти за отличен успех от кмета на община Гоце Делчев  Владимир Москов и от ръководството на училището. От общо завършилите основното си образование 61  ученика във Второ ОУ, отлични свидетелства получиха 21 ученици.

Г-жа Петричкова пожела на сезмокласниците от випуск 2019, с гордост да носят името на Второ основно училище „Гоце Делчев“, като негови достойни възпитаници и през следващия етап на образованието си да продължат да постигат същите високи успехи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене