Председателят на ОБС –Гърмен , Исмет Узунов насрочи юлското заседание , по две точки ще дискутират общинските съветници на 5-ти юли

За 5-ти юли от  17.30 часа  насрочи юлското заседание на ОБС Гърмен председателят Исмет Узунов .

Точките в дневният ред които ще бъдат подложени на дискусии и приемане  са само две но е оставена възможност за  предложения, дискусии и гласуване на допълнителни точки  в графа „други“ .

Така на 5-ти юли  общинските съветници от ОБС Гърмен на редовно заседание ще  приемат  кандидатстване на община Гърмен с проектно предложение по процедура BG05M90P001-2.071 МИГ –Гоце Делчев –Хаджидимово –Мярка 11“ По –добър достъп до устойчиви услуги за социално включване на хора с увреждания и самотно живеещи лица“, финансирана по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“2014-2020 г. чрез подхода ВОМР.

Втората точка в дневния ред на юлското заседание на ОБС Гърмен е : Разрешение за изработване на проект за устройствен подробен план – парцеларен план /ПУП-ПРЗ/на трасе за външно ел. захранване HH за жилищна сграда

В ПИ №051004,в местността „Чуклата“ ,КВС землище Рибново .

Заседанията на постоянните  комисиите по точките  обявени в дневния ред на предстоящата сесия  бяха  проведени на 28.06..

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене