Директорът на ОбУ „Христо Ботев“- Долно Дряново Гюлка Арнаудова връчи удостоверенията, наградите и грамотите на отличниците от 5 до 9-ти клас и закри учебната година

Днешният ден отново бе празник за учители и учениците от пети до девети клас в ОбУ „Христо Ботев“ в гърменското село Долно Дряново.

В двора на школото се събраха учители, ученици и гости, които с трепет изпратиха още една успешна учебна година, изпълнена с гордост от постигнатите успехи, които дават увереност във възможностите и удовлетвореност от постигнатото.

Детският глъч, пъстрота и радост придадоха истинска празничност на красивото и прощално тържество което не мина и без програма на талантливите ученици от школото, които за пореден път бяха бурно аплодирани.

Директорката на училището, Гюлка Арнаудова поздрави всички ученици и връчи грамоти и награди на отличниците от 5 до 9 клас които за гордост на учители, родители и гости не бяха никак малко.

„Весела ваканция и наесен с нови сили да продължим всички заедно обучението и образоването на подрастващите в нашето училище, а вие деца бъдете живи и здрави, щастливи и дейни през цялата ваканция“ бе пожеланието към ученици и учители на директорката на училището Гюлка Арнаудова.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене