Екшън в Гоце Делчев! Полицията в среднощна гонка с престъпници, нахълтали в автосервиз! Апашите успели да избягат, изоставяйки колата си

Петър Г. от Гоце Делчев и Иван С. от София-обявени за издирване

Истински екшън се разигра миналата нощ в Гоце Делчев,след получен сигнал в полицията, че лицата Петър Г. от Гоце Делчев, Иван С. от София и техен авер, с автомобил „Пежо“ се придвижват в посока автосервиз ,собственост на Костадин К. ,полицията е вдигната на крак, научи Struma.com.

Когато приближили сервиза видели две лица да излизат от административната сграда на сервзиа, качили се в автомобила и отпрашили с мръсна газ. Последлавала гонка, пресрещнати са от друг полицейски автомобил, но не се подчинили на стоп палка и продължили бягството в посока Банско. В района на село Буково изоставили автомобила, но успели да избягат.

Лицата са обявени за издипрване. Мистериозно е случилото се, тъй като при проверка в сервиза освен разбита врата за проникване в сградата, липси не са открити.

Предполага се ,че двамата, които са влезли вътре получили сигнал от третия, осъществяващ „външно наблюдение“ и панически са хукнали да бягат. Работата по случая продължава в полицията в Гоце Делчев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене