Кола блъсна на пешеходната пътека при НПГ“Д.Талев“ в Гоце Делчев около 50 годишна жена, нито един от водачите е не се съобрази с правилника и не пропусна пешеходката

Около 50 годишна жена от Гоце Делчев преди час бе блъсната от лек автомобил на пешеходната пътека при НПГ“ Димитър Талев“ докато е чакала да пресече натовареното платно  за да отиде от другата страна на  входния булевард „Гоце Делчев“.

Жената се прибирала от работа , работила е в Експресбанк, коментираха очевидци.

Хора живеещи в близост до станалият  инцидент, както и такива които в същото време били в близкото заведение коментираха ,че жената след като тръгнала да пресича и стигнала до  средата на пешеходната пътека била буквално блокирана от преминаващите  автомобили  които не я пропуснали да премине отсреща .Водачите  по чисто неврокопски обичай не са спрели  на пешеходната пътека  за да изчакат преминаването  на пешеходците и докато се разминават автомобил с възрастен водач  блъснал жената докато  тя чакала в средата на пешеходната пътека  да я пропуснат да пресече .

Според първоначалната информация пострадалата е със счупен крак , била ударена и в главата тъй като се оплаквала докато чака линейка от силни болки.

Благодарение на млад мъж който се оказал лекар , жената е получила първа помощ на място и е дал и указания  на притеклите се на помощ  хора как да държат пострадалата за да не и причиняват  болки .

Жената е закарана  в МБАЛ „Иван Скендеров“ , а виновният за инцидента водач  дава обяснение пред служителите на РУ Гоце Делчев.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене