Евродепутатът Асим Адемов, кмета Минка Капитанова и директорът на училището в Дебрен Верхат Топчиев, на детския празник прерязаха лентата на новата спортна площадка

1-юни, Денят на детето ще бъде запомнен от учители, ученици и обществеността на гърменското село Дебрен с прекрасния подарък, с който се сдоби Обединено училище „Св.Климент Охридски“.

Лентата на новата придобивка – спортна площадка, прерязаха пред ученици, родители, учители и гости на красивия празник, евродепутата Асим Адемов, кмета на община Гърмен, Минка Капитанова и директора на Обединено училище „Св.Климент Охридски“ Верхат Топчиев.

Играйте, тренирайте, побеждавайте! Бъдете шампиони както в спорта, така и в учението! Бъдете здрави, умни, бързи, смели и сръчни! Честито, бяха думите на директора Топчиев, който с вълнение поздрави децата с празника им и новата дългоочаквана придобивка.

Кмета на общината Минка Капитанова също отправи своето поздравително и празнично послание към учениците, учителите и родителите на село Дебрен като на децата на Дебрен тя пожела да са здрави, да имат най- щастливото детство, със здраве да ползват новата спортна площадка и да са все така ученолюбиви и успешни.

„Уважаеми ученици, родители и жители на село Дебрен, Честит празник мили деца! Имайте весело, безгрижно детство с много усмивки, игри, книги и учение“, бяха думите с които евродепутата Асим Адемов отправи своите поздрави към подрастващите в Дебрен като ги поздрави с празникът им и разбира се с новата спортна площадка.

Пред събралото се множество Асим Адемов заяви че, откриването на спортната площадка е само началото на добрите неща, които предстоят да се случат в училището в село Дебрен . Той обеща да съдейства за осигуряване на средства за саниране на училищната сграда както и за строителството на  модерния физкултурен салон в школото,  за който с усилята на Адемов вече са осигурени 180 000 лева.

По случай Деня на детето 1 юни в Обединено училище „Св.Климент Охридски“ в село Дебрен и послучай откриването на новата спортна площадка бе организирана богата и многоцветна празнична програма.

Организиран бе и благотворителен базар за набиране на средства за лечението на Мохамед Аширков от гоцеделчевското село Лъжница, от който базар бяха събрани 2000 лева.

Празничният 1-ви юни в училището в Дебрен завърши със спортни игри и ифутбол, разбирасе проведени на новата спортна площадка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене