Хороскоп за 28 май

ОВЕН
Във вторник се забелязва някаква меланхолия у вас, възможна причина са провали на планове или раздяла с близък човек. Настроението ви обаче съвсем не отговаря на добрите тенденции за деня. Забележителен е финансовият успех при мнозина. На работното място ще се ползвате със специално внимание. Внимавайте с контактите.

ТЕЛЕЦ
Блестящ за реализация ден. В този аспект мъжете Телци са на предни позиции. Твърде благоприятна е финансовата перспектива за деня, като при някои от вас придобивката е значителна. Забелязва се тенденция за спекулативни и рисковани действия, безразсъдно е. Професионалният вторник е доста успешен.

БЛИЗНАЦИ
Много хубав ден, като повечето от вас ще се убедят в значимостта на приятелството и хармоничните взаимоотношения с околните. Утвърждавате се професионално и в тази връзка ще се радвате на вниманието спрямо вас. Денят е важен във финансово отношение. Някои ще дадат заем, по-късно ще има аналогичен реванш.

РАК
Апатични са Раците във вторник, а някои от вас се чувстват зле поради неумереност в храненето и пиенето. Хубаво е да се мобилизирате за повече действеност поне на работното място, защото денят предлага чудесни перспективи и възможност за повишение. Всяка активност от ваша страна ще бъде възнаградена с добри резултати.

ЛЪВ
За някои девойки от Лъв вторник се свързва с предложение или приготовления за сватба. За всички обаче е характерно напрежение или дори суматоха във връзка с предстоящи събития. На работното си място е хубаво да се ръководите от интуицията си и да сте по-резервирани към околните.

ДЕВА
Девите са завладени от нови проекти и днес ще дадат начален старт в действията си. Събитията с благоприятен характер влияят на финансите ви. Ще бъдете наградени за положените усилия. На мнозина се предлагат нови възможности за реализация, чието изпълнение зависи от вашата предприемчивост. Време е да помислите за почивка.

ВЕЗНИ
Везните са много енергични и решителни по отношение на целите си за вторник. В повечето случаи такава активност дава желаните резултати, тъй че и днес ще се радвате на ползотворните си действия. На професионално ниво нарастват влиянието и възможностите ви. Днес е налице затормозяване в контактите с приятелите и близките.

СКОРПИОН
За Скорпионите вторник е обикновен ден и в повечето случаи ще се налага да правите услуги или просто да не разполагате с лично свободно време. Засилени са контактите ви, но сте предразположени към разточителство на време и пари. Внимавайте, застрашавате финансите си. Досаден и неприятен професионален ден, изпълнен с много задължения.

СТРЕЛЕЦ
Дамите Стрелци ще имат малко труден ден. Всъщност зависи от какъв аспект се разглеждат обстоятелствата. Ако го приемете с известни предварителни резерви, вторник може да се окаже доста благоприятен. И е така, защото принципно всички от знака имат предпоставки за много ползотворен ден и чудесно разрешаване на проблем. Ще довършите започнато по-рано начинание, ще усвоите нови умения, не без помощта на приятел.

КОЗИРОГ
Прекрасен вторник за Козирог. Любовта, приятелството и хармонията в човешките отношения са основните ви принципи днес. Денят ще ви сюпризира с доста приятни емоции, които ви очакват в службата, и вие ще се чувствате обновени. Имате приятели и колеги, на които можете да разчитате, но не се доверявайте прекалено. Шофиращите професионално да внимават на пътя, възможни са инциденти поради разсеяност.

ВОДОЛЕЙ
Вторник е радостен за Водолеите. За мнозина от вас предстои някакво ново начало и това вероятно дава нови стимули и надежди. Други от вас ще се изявят със своята принципност и изпълнителност, което е твърде положително, но може погрешно да бъде възприето. Внимавайте, имате склонност да преувеличавате значението на някои факти. Пренавивате се и реагирате прекалено бурно под въздействие на емоциите. Бъдете умерени!

РИБИ
Денят за Рибите се оказва доста важен и натоварен с работа. Мобилизирайте се и разчитайте на приятелите. Контактите с тях ви носят не само радост, но и полза. Най-важните аспекти за деня са добрите новини и роднинските връзки. Очакват ви хубави събития в дома ви. Не се колебайте да засвидетелствате уважението си и привързаността си към близките.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене