ХОРОСКОП ЗА 27 МАЙ

ОВЕН
Щастливи и доста еуфорични започвате новата седмица. Има хубави промени около Овните и това е достатъчно основание за радостното ви настроение. Някои от вас ще присъстват на прием, коктейл или друга подобна приятелска сбирка. По професионални проблеми е добре да се вслушвате в съветите на ваши колеги.

ТЕЛЕЦ
В понеделник на Телците предстои много работа, но и нараства влиянието им спрямо околните. Мъжете Телци са се погрижили за солидния си имидж. Добри финансови постижения се определят за днес, но е много важно делата, които ви касаят, да вършите щателно и докрай. В професионален аспект не издавайте информация.

БЛИЗНАЦИ
Промяна в ситуацията около вас ще ви подтикне към търсене на допълнителна информация за изясняване на обстановката. Може би в тази връзка би ви помогнал съветът на мъж от дома ви. Освен това е хубаво да наблегнете на контактите в понеделник – носят радост, придобивки и нови открития. Професионалният ден е много приятен.

РАК
Хубав ден за придобивки при Раците, особено за жените. В понеделник за повечето дами от знака се предоставя възможността да уредят финансови въпроси, които ги интересуват отдавна. Възможно е да получите информация в дома си по този повод. Работният ден ще е приятен, мнозина ще присъстват на празнично честване.

ЛЪВ
За мнозина Лъвове понеделник се свързва с присъствие на тържество, коктейл или друг вид приятна церемония. Някои от вас имат професионални проблеми на база пари и днес е подходящо да се заемете с разрешаването им. Ще се наложи консултация с юридическо лице, компетентно в тази област.

ДЕВА
Характерното за Девите днес е, че ще се ползват от услугите на мъж по интересуващи ги въпроси. Хубавите известия и ползотворните контакти също не са за пренебрегване. Има професионални трансформации около вас и в понеделник ще се радвате на изгода. Необходимо е да се задействате по интересуващи ви въпроси.

ВЕЗНИ
Интересна и полезна информация ще получите днес. Все пак внимавайте с поведението. Не давайте израз на любопитство. Понеделник е много сполучлив, но и вие ще допринесете за това с действията си. Действително доста работа ви предстои, но и справянето ви е безупречно. Разчитайте на съдружници и партньори.

СКОРПИОН
Започвате новата седмица с придобивки и печалби. Не е задължително обаче да са с финансов характер, важни са изгодните обстоятелства за вас днес. Денят е много благоприятен за Скорпионите и ползотворен за професионалната ви реализация. В службата не давайте гласност на плановете си.

СТРЕЛЕЦ
Хубав ден е понеделник за Стрелците, мнозина са поканени да присъстват на някакво тържество. Частични проблеми възникват на работното ви място и най-вероятно касаят пари. В такъв случай е подходяща намесата на компетентно лице или се възползвайте от съветите на мъж. Бъдете предпазливи с приятели или хора от близкото ви обкръжение. Тяхната загриженост, която демонстрират пред вас, е лицемерна.

КОЗИРОГ
Понеделник е твърде трудов ден и повечето работа пада върху мъжете от Козирог. Определено успешно започвате седмицата и ще се радвате на удовлетворяващи ви резултати. Въпросът с финансите е зависим от мъж, който ще ви бъде полезен в това отношение. Най-вероятно ще получите пари, дадени назаем, или печалба от игра, в която участвате. В службата има трансформации, налагащи предпазливост.

ВОДОЛЕЙ
Не е учудващо, че представителите на Водолей отново са в услуга на околните. Това е особено валидно за дамите. Действително подобрената ситуация около вас ви стимулира за подобни реакции, но и не можете да изневерите на алтруизма си. Денят се явява като печеливш. Ще ви се наложи да потърсите съвет от адвокат по въпроси с наследствен имот, за който има доста апетити.

РИБИ
Силно благоприятен е понеделник, чудесни са резултатите по финансови въпроси, но се пазете от емоционално мислене, защото ще сгрешите. Бизнесмените да се вслушват в съвет от партньор. Спрямо съдружници обаче бъдете по-предпазливи, защото сериозно ви наблюдават и това може да не е случайно. Прокрадва се някакво съмнение около вашата лоялност, но ще се убедят в противното.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене