Хороскоп за 31 май

ОВЕН

Днес Ов­ни­те из­глеж­дат мно­го доб­ре и не са мал­ко оне­зи от вас, кои­то на­соч­ват вни­ма­ние и дей­ствие към ра­бо­та. Някои до­ри ще въз­ста­новят из­вес­тни па­рич­ни за­гу­би или ще пос­тиг­нат но­ва пе­чал­ба. Пе­че­лив­ши ще са сре­щи­те ви, при кои­то ще ви бъ­де нап­ра­ве­но из­год­но за вас пред­ло­же­ние. Ще се рад­ва­те на до­ма­шен уют.

ТЕЛЕЦ

Тел­ци­те се въз­ста­нов­яват фи­зи­чес­ки през днеш­ния ден, а в мно­го слу­чаи то­ва ка­сае и фи­нан­со­вия ви жи­вот. Кон­так­ти­те на по­ве­че­то са на­со­че­ни име­нно към сре­щи с хо­ра, с кои­то ще пос­тиг­не­те до­го­во­ре­ност за взаим­ни дей­ствия. Денят се явява на­ча­ло на по­ло­жи­тел­но раз­ви­тие в де­ло­вия жи­вот. Въз­мож­ни са и пъ­ту­ва­ния.

БЛИЗНАЦИ

Ус­пе­шен чет­вър­тък за Близ­на­ци­те, кои­то днес са дос­та­тъч­но уве­ре­ни в собс­тве­ни­те си си­ли. На­со­чи­ли­те се към де­ло­ви дей­ствия ще имат пъ­лен ус­пех. Днес всич­ко, кое­то е свър­за­но с проя­ва­та на ус­та­но­ве­на­та ви си­ла, сте в със­тоя­ние да го нап­ра­ви­те свое при­те­жа­ние. Въз­мож­но е да пос­лед­ват из­вес­тни до­маш­ни не­раз­би­ра­телс­тва.

РАК

Ра­ци­те са пре­то­ва­ре­ни пси­хи­чес­ки, но въп­ре­ки то­ва на­ми­рат на­чин да се от­пус­нат и ус­по­коят. У някои от вас се за­беля­зва си­лен афи­ни­тет към при­до­бив­ки и днес ще на­со­чат вни­ма­ние­то си име­нно на­там. Из­гле­ди­те за ус­пех са мно­го го­ле­ми, но не е из­лиш­но да взе­ме­те пре­дох­ра­ни­тел­ни мер­ки за еве­нтуал­на из­ма­ма.

ЛЪВ

Чет­вър­тък се оче­рта­ва ус­пе­шен ден. Вни­ма­ние­то ви е на­со­че­но към  об­щес­тве­ни­те кон­так­ти. Хар­мо­нич­но­то раз­ви­тие през деня включ­ва и про­веж­да­не­то на пре­го­во­ри или от­стран­ява­не­то на някои проб­ле­ми, въз­ник­на­ли в парт­ньор­ски­те от­но­ше­ния на биз­нес­ме­ни­те. Не би след­ва­ло да се на­со­чи­те към фи­нан­со­ви ан­га­жи­мен­ти.

ДЕВА

Пла­но­ве­те на гол­яма част от Де­ва се про­менят днес. Ли­чи же­ла­ние за от­дих, кой­то ед­ва ли ще има­те. Пром­яна­та се от­нася до вне­зап­но въз­ник­на­ли си­туа­ции, кои­то ви пре­дос­тавят въз­мож­ност да тлас­не­те де­ла­та си нап­ред. Прие­ме­те пре­диз­ви­ка­телс­тво­то, то­ва е точ­но­то ре­ше­ние. По­ло­жи­тел­ни са въз­мож­нос­ти­те за фи­нан­со­ва при­до­бив­ка.

ВЕЗНИ

Чет­вър­тък за Вез­ни­те е ка­то съд­бо­вен дар. Не­за­ви­си­мо да­ли ста­ва въп­рос за до­маш­ни­те от­но­ше­ния, за ва­шия де­ло­ви жи­вот, или ин­тим­ни­те кон­так­ти, днес всич­ки вие сте ос­во­бо­де­ни от ог­ра­ни­че­ния и ще бъ­де­те осо­бе­но до­вол­ни от съот­вет­на­та об­ста­нов­ка. С из­вес­тни по­доз­ре­ния мо­же да се дър­жи­те към хо­ра, кои­то ви пред­ла­гат ра­бо­та.

СКОРПИОН

Мно­го от вас са по­тис­на­ти в чет­вър­тък, кое­то ве­роя­тно се дъл­жи на гол­ямо про­фе­сио­нал­но на­то­вар­ва­не. Но от дру­га стра­на, сте удо­влет­во­ре­ни, за­що­то уси­лия­та ви са да­ли своя плод. Въп­ре­ки усе­ща­не­то си мно­зи­на ве­роя­тно ще про­дъл­жат с кон­так­ти­те и де­ло­ви­те ан­га­жи­мен­ти. По­ре­ди­ца­та от ус­пе­хи про­дъл­жа­ва с пол­зот­вор­ни кон­так­ти.

СТРЕЛЕЦ

Мно­го про­фе­сио­нал­ни ан­га­жи­мен­ти днес при­тис­кат Стрел­ци­те. За по­ве­че­то от вас са ха­рак­тер­ни пъ­ту­ва­ния или ан­га­жи­мен­ти из­вън ра­бот­ни сфе­ри. Оби­кно­ве­но та­зи ви дей­ност ще бъ­де зап­ла­те­на. Дей­ствия­та на дру­ги ще бъ­дат из­цяло на­со­че­ни към за­до­вол­ява­не на лич­ни же­ла­ния. Стре­ме­жи­те най-чес­то са свързани с брачния ви партньор.

КОЗИРОГ

Чет­вър­тък ще пре­ми­не твър­де хар­мо­нич­но за вас. Към та­зи ха­рак­те­рис­ти­ка мо­же да се при­ба­ви го­ле­мият ус­пех, кой­то мно­зи­на от вас ще за­вою­ват. Не по-раз­лич­но стои въп­ро­сът и с кон­так­ти­те ви. Те се оп­ре­делят пре­ди всич­ко ка­то прио­ри­тет за биз­нес­ме­ни­те. За раз­би­ра­телс­тво в до­ма и взаи­моо­но­ше­ния­та раз­чи­тай­те на ин­туи­ция­та си.

ВОДОЛЕЙ

Во­до­леи­те се чувс­тват пре­то­ва­ре­ни в чет­вър­тък, но за смет­ка на то­ва сте удо­влет­во­ре­ни от пос­тиг­на­то­то. Тук не ста­ва ду­ма са­мо за де­ло­ви­те пос­ти­же­ния. Не мо­же да се из­клю­чи хар­мо­нич­ният на­чин на жи­вот в до­ма, за кой­то при­но­сът е пре­дим­но ваш. В лю­бов­ни­те от­но­ше­ния съ­що над­дел­ява по­зи­тив­но­то раз­ви­тие, хармония и разбирателство ще цари в дома ви.

РИБИ

Днес на някои Ри­би се на­ла­га да пое­мат до­пъл­ни­тел­ни де­ло­ви за­да­чи, въп­ре­ки че ни­как не им се ис­ка. Но та­ка ще зат­върдят ус­пе­ха в де­ла­та си. По­ви­ше­ни са фи­нан­со­ви­те въз­мож­нос­ти при мно­зи­на и си­гур­но няма да се от­ка­же­те от ан­га­жи­мен­ти в та­зи на­со­ка. Те ще ви до­не­сат оча­ква­на­та пе­чал­ба. Не са из­клю­че­ни по­куп­ки за до­ма, която отдавна планирате.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене