С камбанен звън, горещи поздравления за успехите и добри пожелания, ученици, учители и родители посрещнаха в училището в Дебрен празничния 24 Май

С камбанен звън започна денят 24-Май, празникът на Българската просвета и култура и Славянската писменост в ОбУ  „Св. Климент Охридски“ в гърменското село Дебрен.

Празничният дух и обстановка завладяха учители, ученици и родители още седмица преди светлия празник която премина в трескава подготовка за  красивото тържество.

Така днес  директора на  училището в село Дебрен Верхад Топчиев с тържествени думи и думи на заслужена гордост откри големият празничен ден с пожелания за отлични резултати и похвали за постиженията на учениците си, прославили името на училището постигнали отлични резултати от състезания, олимпиади, конкурси и др. Раздадените многобройни грамоти също бяха част от прекрасното тържество което се проведе в двора на училището в Дебрен под звуците на „Върви народе възродени“.

За поредна година гост на  тържеството в училището на село Дебрен, по случай празникът на Българската просвета и култура и Славянската писменост бе и  кмета на общината, Минка Капитанова, която също е  учила в  ОбУ  „Св. Климент Охридски “ в гърменското село Дебрен.

Капитанова  поздрави  учителите от школото за неуморният им труд в образователното им поприще като пожела на възпитаниците на ОбУ  „Св. Климент Охридски, да бъдат здрави и много успешни, за да сбъдват мечтите си.

Празникът продължи с прекрасната както винаги програма в изпълнение на големият и многоцветен детски букет от талантливи и прекрасни ученици от ОбУ „Св. Климент Охридски“ в село Дебрен, на която се насладиха учители, родители и гостите на празника.

   

{{ reviewsOverall }} / 5 Users (0 votes)
Rating0
What people say... Leave your rating
Order by:

Be the first to leave a review.

User Avatar User Avatar
Verified
{{{ review.rating_title }}}
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Show more
{{ pageNumber+1 }}
Leave your rating

Your browser does not support images upload. Please choose a modern one

Start typing and press Enter to search