Футболните таланти от Хаджидимово втори в Гърция

1349957324Mesta

Децата на ФК „Места“ за­воюваха още един медал от задгранично турне в Гърция. Формацията на родените 2004-2005 г. се класира на второ място във футболен турнир, посветен на един от местните видни спортисти – Георгиос Севастиди. Хаджидимовските таланти допусна­ха само една загуба срещу първенеца „Актритас“ /Като Неврокопи/с 0:1 на финала.

Тимът беше единственият представител от чужбина в надпреварата. Момчетата на Илиян Синадинов тръгнаха с победа 2:0 срещу домакини­те от „Мавролески“ /Перитори/, след това записаха три ремита – с „Докса“ /Петруса/ 2:2, с „Докса“ /Драма/ 0:0 и

с „Филипи“ 1:1. Нападателят Иван Пирпирев трябваше да се преквалифицира във вра­тар, след като задграничните документи на титулярния страж Мартин Харисков не бяха извадени в срок, което го остави в България. Сменникът му обаче показа невероятни качества в рамката и обезвери противниковите на­падатели.

Освен него силни изяви имаше и защитникът Богомил Симитчиев, който уверено върви по стъпките на баща си Трифон Симитчиев – една от спортните легенди на Хаджи­димово и региона.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене