Ангел Джамбазки: С вашата помощ на 26-и май ще продължим да браним България и българския интерес

С ваша помощ на 26-и май ще продължим да браним България и българския интерес. Това каза кандидатът за евродепутат и водач на листата на ВМРО Ангел Джамбазки по време на концерт на площад „Антон Новак“ във Варна, организиран от ВМРО – БНД. На събитието присъстваха и министърът на отбраната и председател на ВМРО Красимир Каракачанов, както и кандидатите в листата на ВМРО за предстоящите избори Иво Пазарджиев, Андрей Слабаков и ген. Димитър Шивиков.

Пет години бранихме България е Европейския парламент от нелегалната миграция. Пет години бранихме България от фундаментализъм, циганизация, турцизация и ислямизация. Пет години бранихме нашия интерес срещу двойните стандарти и срещу правото на българите да работим в Европа достойно, честно и да повишим нашите доходи. С вашата помощ на 26-и май ще продължим да браним България, заяви Ангел Джамбазки.

Патриотизъм е да пазиш само и единствено българския национален интерес. Това каза по време на концерт във Варна, иницииран от ВМРО – БНД, лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов.

По думите му ВМРО ще се бори за Европейски съюз, съставен от суверенни и равноправни държави. Това няма да стане с безлични евродепутати, които са се изказвали по 2-3 пъти за 5 години, но са си взимали заплатите. Това ще стане, когато в Европарламента има хора като Ангел Джамбазки, бойци и бунтари като Андрей Слабаков, добри командири като ген. Шивиков, млади хора като Иво. Хора, които имат самочувствие и знаят защо отиват там, заяви Красимир Каракачанов.

Той прикани присъстващите да гласуват на 26-и май, тъй като техният избор е важен за българските интереси в Европа. Много хора смятат, че предстоящите избори, както всички избори не са важни. Истината е обаче, че всеки един нормален гражданин в едно що-годе демократично общество, каквото е нашето, има право по време на изборите да избира. Ако Вие по време на тези избори останете вкъщи и продължим да мрънкаме под юрганите и на кръчмарската маса, нищо няма да се промени, посочи Красимир Каракачанов.

Според него, в Брюксел през последните 30 години се налагат политики, които унищожават нормалните държави. Една политика, която налага гей бракове, 32 пола, налага ни политика на приемане на нелегални имигранти в България. Обяснява ни, че няма нужда да бъде българи или германци, или някаква друга националност. Обяснява ни, че нашата християнска вяра няма никакво значение, каза още лидерът на ВМРО.

По думите му, ВМРО не иска Европейски съюз, който налага на деца да наричат родителите си родител 1 и родител 2, нито представя семейство от еднополови двойки. Ние не сме канили и не желаем да каним милиони имигранти от Африка и Близкия Изток. Ние не искаме да си променяме културата, защото това е нашата ценност, заяви Каракачанов. Той прикани присъстващите, които усетят нужда от промяна, да станат и да покажат, че България има нужда от български представители в европарламента, а не такива, които отиват там да показват новите си дрехи и да си уреждат живота.

Да живее България и на 26-и май не се плашете ни от лошото време, нито от празните приказки на разни дребни политикари и джуджета в политиката. Нека заедно да покажем, че България има своето достойнство и да пратим хора, които да я бранят в Европейския парламент, каза още Каракачанов.

Ангел Джамбазкпредстави кандидатите от листата на ВМРО – адвокатът Иво Пазарджиев, актьорът Андрей Слабаков и ген. Димитър Шивиков.

ВМРО е от организациите, които не се явяват само по избори и после изчезват. Ние имаме дългогодишни дейности именно в тази посока, която виждате днес. Както знаете пред България стои поредния важен избор, а именно изборите за членове на Европейския парламент. Ние се явяваме самостоятелно на тези избори със самочувствието, че сме оставили трайна диря с дейността си, каза кандидатът за евродепутат Иво Пазарджиев. По думите му, дейността на Ангел Джамбазки не е останала незабелязана през последните 5 години, а именно той е човекът, който е разчупил представата за евродепутат. Иво Пазарджиев заяви, че кандидатите на ВМРО, отивайки в Европейския парламент, знаят как да защитават европейските интереси.

Актьорът Андрей Слабаков заяви по време на събитието, че иска да промени „филма“, наречен Европейски съюз, който някой се опитва да направи. Искам да се направи един добър филм, който е смислен и има щастлив край. Там са им сбъркани актьорите, сценаристите. За актьорите е ясно, че голяма част са сбъркани. И искам това са бъде филм, в който става на въпрос за християнски ценности, защото ние сме християнски цивилизация, каза Андрей Слабаков. По думите му промяната в законите с цел да се въведе използването на названия „родител 1“ и „родител 2“, освен традиционните майка и баща, трябва да бъде прекратено. Според него трябва да се заложи на традиционните християнски ценности и всеки депутат от България, който отиде в Европейския съюз трябва да се грижи за интересите на България, а не да се разсейва с купуването на вратовръзки.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене