Без категория

Най-много наградени от ПМГ в национален конкурс

пмг 2

На официална церемония в Руския културно-информационен център, в гр. София, на 14 юни 2014 г. бяха връчени наградите на победителите в националния исторически конкурс „Не се гаси туй, що не гасне“, организиран от Национално Движение Русофили.

ПМГ бе отличено като училище с най-много наградени ученици в цяла България. Във възрастова група V-VIII клас, на трето място за реферат, бе класиран Ерик Биляров от VI клас. Таня Русковска от IXг клас, бе класирана на второ място за есе, Цветелена Йокова, от IXг клас, на второ място за разказ, Стефка Костянева от XIIа клас на трето място за разказ. Четиримата класирани работиха под научното ръководство на г-жа Таня Трапова.

Ангел Чилев от XIв клас, бе отличен на второ място за реферат. Негов научен ръководител е г-жа Боряна Вълчева.

С най-много Отличителни награди в конкурса се откроиха отново ученици от ПМГ: Десислава Попова от IXд клас, Елиф Даргут от VI клас, Ивет Бялева от IXв клас, Саня Севдева от VI клас, Фатме Фета от IX г клас. Техен научен ръководител е г-жа Таня Трапова.

Комисията по оценяване на конкурсните разработки подчерта, че е изключително впечатлена от качествените разработки на учениците от ПМГ.

За втора поредна година г-жа Таня Трапова бе отличена на първо място сред научните ръководители за цяла България. Тя получи грамота и специална награда от д.ик.н. Янка Такева, председател на Синдиката на българските учители, както и грамота от Национално движение Русофили за високото качество на разработките на нейните ученици.

пмг

пмг 1

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене