Музикалният талант от Дупница Томас на една сцена с Калуди Калудов

калуди калудов

Томас Томов от Дупница, който стана победител в предаването „България търси таланти“ пя на една сцена с великия тенор Калуди Калудов. Това се случи в Народен театър „Иван Вазов“ по време на награждаване на националните победители в Цветната олимпиада, организирана от Сдружение „България си ти!“.
Церемонията откри Калуди Калудов в дует с младия талант Томас Томов. Сантра излезе на сцената с музикално надарената Виктория Цанкова. Васил Петров поздрави гостите в дует с младата певица Нели Солакова.
Теди Кацарова събра бурните аплодисменти на публиката с изпълнението на песента „Аз и ти“. Печенката покани на сцената малката си ученичка Валерия, която смая и възхити всички с бийтбокс изпълнение. А Валя Балканска озари сцената и с величествения си глас накара всички да затаят дъх от възхищение.
Инж. Димитър Куцаров, председател на Сдружение „България си ти!“, приветства проявата. Той поздрави победителите и всички участници в трите кръга на съревнованието в цялата страна.
Победителите бяха по 5 в шест категории – „Български език и литература“, „Английски език“, „Немски език“, „Френски език“, „Математика“, „Информатика и информационни технологии“. Те бяха наградени с целогодишни стипендии за следващата учебна година.

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене