На учителя с любов: Родител на осмокласник с благодарности и красив подарък за НПГ „ Димитър Талев“

Невероятно но факт!!Майката на осмокласника Кристиян Алмишев от 8“в „клас – В. Алмишева – изненада приятно ръководството и преподавателите на НПГ „ Д.Талев“ с прекрасен подарък – авторска картина и трогателни благодарствени думи за учебно-възпитателната работа и атмосферата на приятелство и сътрудничество в НПГ .

 От името на своето семейство госпожа Алмишева изрази възхищение и огромна признателност за цялостната работа на ръководството и учителския колектив, които са създали позитивна, сигурна и изключително мотивираща среда за обучение на сина й.

Г-жа Алмишева сподели, че детето й е щастливо от избора на училище, очаровано е от преподаването и всеки ден с удоволствие и висока мотивация посещава НПГ, обучава се с желание и интерес и среща приятели – в лицето на своите съученици и преподаватели.

 В своята благодарствена реч пред колектива на училището г-жа Алмишева отбеляза, че името на НПГ „ Димитър Талев“ в семейството й се свързва с думите – позитивност, сътрудничество, комфортна атмосфера, доверие, интерес към науката, създаване на мотивация за учене, амбиция и бъдеще.

Майката е щастлива, че синът й чувства НПГ „ Димитър Талев“ като свой втори дом, в който е щастлив, амбициран и мотивиран за успехи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене