ВИДЕО: 100 безработни от Гоце Делчев и района скоро ще си намерят работа

TrudBorsa.Still005

Това стана ясно днес на инициативата, проведена в Гоце Делчев на Районната Агенция по заетостта, съвместно с местната дирекция „Бюро по труда „Трудова борса” по проект „Да успеем заедно“.

Десетте фирми, дали заявка за участие в днешната трудова борса, бяха приветствани от зам. кмета на Гоце Делчев – Саид Иброш, а директорът на местното Бюро по труда представи всяка от фирмите с кратък анонс, относно това каква дейност развиват и от какви кадри се нуждаят. Всеки от кандидатите за работа имаше възможност да разговаря с представители на съответните работодатели, за условията на труд, заплащане, както и за изискуемата квалификация от работодателя.

Днешната трудова борса е шеста по ред в Гоце Делчев. От началото на годината до сега в областите Благоевград и Кюстендил са се провели три подобни инициативи за посредничество между работодатели и търсещите работа, като над 600 души вече са се реализирали на трудовия пазар, твърдят от Районната служба по заетостта в Благоевград.

Да си намерят работа след около месец и половина около 100 човека от гоцеделчевско в резултат на днешната посредническа инициатива, прогнозират организаторите на трудовата борса.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене