Тъжна гледка в центъра на Благоевград! Млад мъж вдигна полицията на крак, лазейки по площада, викайки за помощ

Млад мъж изплаши жители и гости на Благоевград. Той вдигна екипи на Бърза помощ и полицията на крак. Мъртво пиян, 30-годишният се опитваше да пролази разстоянието от закусвалня „Бакалов“ до МОЛ Ларго. Инцидентът стана снощи около 23:00 часа.

Минувачите се опитваха да му окажат помощ, но той не бе в състояние да обясни какво му е. За минути на място се появи патрул и кола на Спешен център. Обърканият младеж, който крещеше неразбрано, едва бе качен в линейката. От Спешния център обясниха, че това не е единичен случай, особено покрай празниците.

Все повече млади хора злоупотребяват с алкохола и се оказват „гости“ на благоевградските медици. Някои от тях проявяват и агресия, за овладяването на която се наместват органите на реда. Проблемът е сериозен и се задълбочава от факта, че в Благоевград от години няма отрезвително отделение и спешните екипи и полицията много често се превръщат в укротители на пияни и дрогирани младежи.

Гледката снощи бе тъжна, добре облечено младо момче в безпомощно състояние да се търкаля по земята, заради препиване./struma.com/

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене